Älä anna periksi

John Bevere

23,00  18,40 

Nyt jos koskaan tarvitaan peräänantamattomia Jumalan ihmisiä. Ihmisiä, jotka omistavat Jumalan totuuden elämän tarkoituksesta, eivätkä mistään hinnasta myy tai vaihda löytämäänsä mihinkään alempiarvoiseen.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Nyt jos koskaan tarvitaan peräänantamattomia Jumalan ihmisiä. Ihmisiä, jotka omistavat Jumalan totuuden elämän tarkoituksesta, eivätkä mistään hinnasta myy tai vaihda löytämäänsä mihinkään alempiarvoiseen. Ihmisiä, jotka säilyvät uskossa Jeesukseen ja säilyttävät toivon tunnustuksen ja vaeltavat rakkaudessa. Ihmisiä, jotka rakentavat Jumalan muuttumatonta valtakuntaa muuttuvassa maailmassa. Ihmisiä, jotka kasvavat ja oppivat muuttumaan armon alla.

Sinun on mahdollista ei ainoastaan selviytyä elämässä, vaan päästä perille voittajana.

JOHN BEVERE on julistava kirjailija, jonka koko palveluelämä on keskittynyt tukemaan kanssakristittyjä, jotka kamppailevat vaikeuksien taisteluissa. Raamatun ihmiskohtaloista löytyvät ajattomat, koetellut ja kestävät elämänohjeet kaikille. Jumala on kaikkien ihmisten Vapahtaja ja Jumalan sana auttaa kaikkia ihmisiä.

Älä anna periksi on ehdoton kirjavalinta vastoinkäymisten kompastuskiviin törmänneille. Jumala käyttää elämän laaksoja ja myrskyjä varustaakseen meitä saavuttamaan suunnitelmansa lopullisuuden. John Bevere muistuttaa meitä siitä, ettei Jumala koskaan menetä toivoaan suhteemme, eikä meidän koskaan pitäisi menettää toivoamme Jumalan suhteen.”

– JENTEZEN FRANKLIN

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58502656
Tekijä(t)

John Bevere

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

255

ISBN

978-951-585-265-6

Painovuosi

2012

Sidosasu

pehmeäkantinen