Ale!
anteeksiantaminen

Auta minua antamaan anteeksi

Joyce Meyer

5,00 

Anteeksiantamattomuuden takana on vihaa. Viha särkee ihmissuhteita, tuottaa unettomia öitä, nostaa verenpainetta ja tekee sairaaksi. Se tuhoaa ystävyyssuhteita, avioliittoja ja perheitä – mielenrauhasta puhumattakaan.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

”Jos pysyt vihaisena sinua loukannutta henkilöä kohtaan, se on sama kuin nauttisit itse myrkkyä ja toivoisit tuon toisen ihmisen kuolevan siihen. Anteeksiantamattomuus vahingoittaa enemmän meitä itseämme kuin jotakin toista ihmistä.”

– JOYCE MEYER

Anteeksiantamattomuuden takana on vihaa. Viha särkee ihmissuhteita, tuottaa unettomia öitä, nostaa verenpainetta ja tekee sairaaksi. Se tuhoaa ystävyyssuhteita, avioliittoja ja perheitä – mielenrauhasta puhumattakaan. Monet kristityt huomaavat olevansa anteeksiantamattomia. Opetus siitä, että ”kunnon kristitty ei koskaan vihastu”, ei riitä vapauttamaan noidankehästä.

Joyce Meyer paljastaa tässä kirjassa vihan juuret, sen erilaiset lonkerot, vihassa elämisen tuhoisat seuraukset ja lopuksi prosessin, joka johtaa anteeksiantamukseen ja elämän uudistumiseen.

Kirja kuljettaa suunnitelmallisesti – ja syvästi hoitavasti – polkua, jonka tienviittoja ovat mm.:  * Tiedostamattoman vihan paljastaminen * Vihaisten ihmisten kanssa toimeen tuleminen *  Vihan rakentava käyttö * Pyhän kohtaamisen voima * Itselleen anteeksi antamisen merkitys * Jumalan osuus anteeksiannossa *  Kuinka päästää irtija tarrata
Jumalaan.

 Käyttäessäsi tätä kirjaa vapautumisen ohjeena huomaat löytäväsi todellisen rauhan Jumalan avulla.

 ”Joyce Meyer osaa opettaa selkeästi ja käytännöllisesti. Hän ei käytä vierasperäisiä sanoja eikä rakentele vaikeasti ymmärrettävää teologiaa. Hän haluaa rohkaista ja innostaa lukijaansa.”

– REIJO TELARANTA, talousneuvos, Kotimaa-yhtiöiden toimitusjohtaja 1990 2005,  Kirja-ohjelman toimittaja

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58502922
ISBN

978-951-585-292-2

Tekijä(t)

Joyce Meyer

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sidosasu

pehmeäkantinen

Sivumäärä

192

Julkaisuvuosi

2014