Muinaiset lohikäärmeet

Dinosaurukset

Pekka Reinikainen

27,00 

DINOSAURUKSET – Muinaiset lohikäärmeet

Upein värikuvin varustettu teos johdattaa lukijan dinosaurusten kiehtovaan maailmaan. Kirjassa tutustutaan näihin hirmuliskoihin älykkään suunnittelun näkökulmasta.

 

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Dinosaurukset – hirmuliskot – olivat kiehtovia eläimiä. Ne ovat kuolleet sukupuuttoon, samoin kuin monet muut muinaiset liskot, jotka elivät muinaisessa maailmassa yhdessä dinosaurusten kanssa. Kehitysopin mukaan dinosaurukset eivät kuitenkaan todellisuudessa kuolleet sukupuuttoon, vaan kehittyivät linnuiksi.

Dinosaurukset ovat aina olleet evoluution ja ateismin tärkeitä mannekiineja. Ihmiset on tehokkaasti aivopesty uskomaan, että dinosaurukset ilmestyivät maapallolle 230 miljoonaa vuotta sitten ja kuolivat pois 65 miljoonaa vuotta sitten. Pitkiä ajanjaksoja pidetään itsestäänselvyytenä, mitä ne eivät yllättäen olekaan.

Tämän kirjan tarkoitus on antaa havaintoihin perustuvaa tietoa ja auttaa lukijaa perustamaan näkemyksensä sellaisiin tutkimustuloksiin, jotka voidaan toistaa laboratoriossa, ja jotka eivät ole ristiriidassa fysiikan ja kemian lakien kanssa. Jos väitettä ei voida kokeellisesti osoittaa mahdolliseksi, on siihen syytä suhtautua epäillen ja pohtia myös, miksi meille halutaan uskotella, että väite uusdarvinismin vuosimiljoonista on ”totta”.

Naturalistinen todellisuuskäsitys ei saa sanella, mitä mieltä on lupa olla, mitä saa tutkia ja mitä julkaista. Naturalismin mukaan kaikki voidaan selittää luonnonlakien avulla. Luontoa pitää kuitenkin saada tutkia myös älykkään suunnittelun näkökulmasta. Vasta silloin tiede olisi naturalistisista ennakkokäsityksistä vapaata ja todisteet saisivat puhua puolestaan.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 9789515853615
ISBN

978-951-585-361-5

Tekijä(t)

Pekka Reinikainen

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sidosasu

kovakantinen

Sivumäärä

93

Julkaisuvuosi

2021

Painos

3.

Painovuosi

2022