Ale!
lopunajat

Ehtoosade

Teijo-Kalevi Lusa

5,00 

HUOM! Nyt viimeiset kappaleet myynnissä alennettuun hintaan. Kirjat ovat hieman pintaviallisia kannesta.

”Tämä on kirja Pyhän Hengen toiminnasta ja Jumalan ihmeistä viimeisinä päivinä”, kiteyttää Teijo-Kalevi Lusa.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Milloin myöhäissade lankeaa?

Raamattu ennustaa, että ennen seurakunnan ylöstempausta ja ahdistuksen ajan alkamista maapallolta korjataan vielä valtava sielujen sato taivaan aittoihin. Tulossa on karismaattisen liikehdinnän viimeinen aalto ja ihmiskunnan historian suurin herätys!

Joidenkin mukaan mitään lopun ajan herätystä ei tulekaan, vaan edessämme on pelkkää eksytystä ja luopumusta. Lue, mitä Raamattu todella opettaa asiasta ja kuule sen vastustamattomat lupaukset viimeisten päivien seurakunnalle. Lue, mitä suuret Jumalan miehet ja naiset Smith Wigglesworthista Kathryn Kuhlmaniin ja Benny Hinniin ovat profetoineet tulevasta herätyksestä.

Kirja on omistettu maailmanlaajuiselle helluntailiikkeelle sekä Kuvan ja Sanan perustajalle, Ensio Lehtoselle, joiden molempien syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi pyöreät sata vuotta. Teoksessa on vahvasti esillä myös saarnaaja Niilo Yli-Vainion hengellinen perintö ja hänen 50 vuotta sitten saamansa ihmeellinen näky viimeisestä herätyksestä.

”Tämä on juhlakirja. Tämä on karismaattinen kirja. Tämä on profeetallinen kirja. Tämä on kirja Pyhän Hengen toiminnasta ja Jumalan ihmeistä viimeisinä päivinä”, kiteyttää Teijo-Kalevi Lusa neljännen teoksensa sisällön. Profetiantutkijana ja karismaattisena kristittynä Lusa on vakuuttunut, että olemme jo sata vuotta eläneet ”kevätsateen aikaa”. Hän on löytänyt Raamatusta viitteitä myös tämän ajan tarkasta kestosta ja seuraavan herätyksen alkamisajankohdasta.

Kirjassa on liitelukuna mielenkiintoinen katkelma Suomen helluntaiherätyksen alkuvaiheisiin liittyvästä Pekka Brofeldtin kirjasta ”Hengen uudistus”. Tekstissä kaikuu alkuperäisen myöhäissateen pioneerisukupolven ääni.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58501548
Tekijä(t)

Teijo-Kalevi Lusa

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

190

ISBN

951-585-154-8

Painovuosi

2006

Sidosasu

pehmeäkantinen