Taskuhartauskirja

Elämän paras aamu

Joel Osteen

17,00 

Tie elämäsi parhaaseen alkaa siitä, miten suhtaudut kuhunkin uuteen aamuun. Elämäsi voi muuttua ja uudistua, kun annat Jumalan sanan virkistää ja muovata tapaasi ajatella, puhua ja toimia arkiaskareissasi.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

“Aloita päiväsi Jumalan kanssa sanoen: Kiitos Isä, että tästä tulee mahtava päivä. Kiitos, että minulla on kurinalaisuutta ja kärsivällisyyttä ja että teen hyviä päätöksiä. En ehkä tehnyt eilen kaikkea voitavaani, mutta se päivä on nyt mennyt. Nousen ja toimin tänään paremmin.

Tämän kirjan hartaustekstit on kirjoitettu innoittamaan palavaa rakkautta ja ylistystä Jumalan puoleen. Toivon, että lukija voi käyttää niitä – Raamatun ohessa – avaimina oviin, jotka johtavat täyteläisempään elämään.

Elämäsi voi muuttua ja uudistua, kun annat Jumalan sanan virkistää ja muovata tapaasi ajatella, puhua ja toimia arkiaskareissasi. Anna kirjoitusten puhua sinulle. Ole hiljaa ja kuuntele, mitä Jumala puhuu sinulle. Olitpa missä tahansa tai kohtaatpa minkälaisia haasteita tahansa, voit alkaa nauttia elämästäsi juuri nyt!”

– JOEL OSTEEN

Taskuhartauskirja

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58502809
Tekijä(t)

Joel Osteen

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

373

ISBN

978-951-585-280-9

Painovuosi

2013

Sidosasu

pehmeäkantinen