Elossa kertoakseen

Immaculée Ilibagiza

23,00 

Ihmeellinen selviytymistarina Ruandan kansanmurhan keskeltä, jossa lähes miljoona ihmistä surmattiin. Immaculée Ilibagizan koskettava kertomus on dokumentti uskon, toivon ja rakkauden voitosta sekä Jumalan avusta hädän hetkellä.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Huhtikuun 2. päivänä 1994 Ruandan presidenttiä kuljettanut kone ammuttiin alas. Tapahtuma sytytti ilmiliekkiin vuosikymmeniä kyteneet hutujen ja tutsien väliset vihamielisyydet.  Muutamassa hetkessä Ruanda räjähti. Alle sadassa päivässä lähes miljoona ihmistä surmattiin.

Kahdeksan naista eli 91 tuhon päivää kätkettyinä ahtaaseen kylpyhuoneeseen. Samanaikaisesti heidän perheensä teurastettiin ja heidän kotinsa ja omaisuutensa tuhottiin.

IMMACULÉE ILIBAGIZA oli yksi näistä kahdeksasta naisesta. Tämä on hänen kertomuksensa. Dokumentti uskon, toivon ja rakkauden voitosta. Siitä, miten Jumala ilmestyi Ruandan kansanmurhan keskellä.

”Ilibagizan kertomus on ihmeellisimpiä kirjoja, jonka olen elämäni aikana lukenut. Se on ihmeellinen kirja, koska se kertoo yhden ihmisen uskonvaelluksesta helvetin esikartanoiden läpi. Mutta ennen kaikkea se on ihmeellinen kirja, koska se kertoo ihmeellisestä Jumalasta, jonka käsissä sekä Immaculée Ilibigazan että meidän elämämme on. Uskoen Jumalan ihmeelliseen armoon kaikki pahuus on kerran takanapäin ja paras edessä, koska Hän sanoo itse niin kuin Immaculée miehelle, joka oli tappanut hänen perheensä: ’Minä annan sinulle anteeksi.’ Siinä lyhyessä lauseessa on Immaculéen ja koko maailman ainoa toivo.”

– JOHAN CANDELIN  Rovasti, Hyvän tahdon lähettiläs, World Evangelical Alliance

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58501765
Tekijä(t)

Immaculée Ilibagiza

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

224

ISBN

978-951-585-176-5

Painovuosi

2007

Sidosasu

pehmeäkantinen