elämäkerta

Eroon epävarmuudesta

Beth Moore

24,00  19,20 

”Vasta Jumalan armon ja voiman kohtaaminen on mahdollistanut sen, että uskallan olla oma itseni. Lue kirjani. Rukoukseni on, että lasket kirjan käsistäsi varmuutta uhkuen.”

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

”Voi olla, että et ole koskaan lukenut tällaista. Tartuit tähän kirjaan, koska joudut käymään läpi samanlaisia taisteluja kuin minä.”

”Tämä kirja on kaikkein lähimpänä sitä, mitä voisin kutsua elämäkerrakseni. Koko elämäntarinani kasvaa kuin epävarmuuden ohdakkeista kohoava villiverso. Jokainen kohtaamani pelko, jokainen hoivaamani riippuvuus, jokainen tuhoisa suhde ja jokainen typerä päätös, jonka olen tehnyt, on kaivautunut esille epävarmuuden maaperästä. Vasta Jumalan armon ja voiman kohtaaminen on mahdollistanut sen, että uskallan olla oma itseni. Omaisuudestamme, saavutuksistamme tai varallisuudestamme huolimatta suurin osa meistä naisista ui epävarmuuden meressä ja yrittää parhaansa mukaan piiloutua uimalasiensa taakse. Lue kirjani. Rukoukseni on, että lasket kirjan käsistäsi varmuutta uhkuen.”

– BETH MOORE

Maapallon yhdellä puolikkaalla Beth Moore on käsite. Raamatullisesta elämäntaidosta kiinnostuneet seuraavat hänen mediaohjelmiaan ja osallistuvat seminaareihin, joissa on yhdellä kertaa paikalla jopa 30 000 ihmistä. Yhdysvalloissa ja Englannissa, yhtä lailla kuin Intiassa ja Keniassa, erityisesti naiset samaistuvat hänen opetuksiinsa. Lähes viikoittain Beth opettaa naisten tiistailuokkaa Houstonin suuressa baptistikirkossa. Suomalaisille tämä kirja on ensi kosketus Beth Mooreen.

Beth syntyi sotilaskotiin. Sittemmin hänen isänsä hankki elokuvateatterin pikkukaupungissa Arkansasissa. Siellä Beth myi popcornia ja cokista ja kävi koulua. Pyhäkoulussa Beth pääsi Jeesuksen matkaan. Kahdeksantoista ikäisenä Beth koki Jeesuksen kutsuvan hänet erityisesti naisten opettajaksi ja 1994 hän astui siihen palvelutehtävään, joka tänään koskettaa miljoonien elämää. Beth on ollut 33 vuotta avioliitossa Keithin kanssa. Heillä on kaksi naimisissa olevaa tytärtä ja kaksi lastenlasta.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58502458
Tekijä(t)

Beth Moore

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

287

ISBN

978-951-585-245-8

Painovuosi

2013

Sidosasu

pehmeäkantinen