Helvetti

Francis Chan / Preston Sprinkle

21,00  16,80 

Kirja käsittelee nöyrästi ja Jumalan Sanaa kunnioittaen niitä syvimpiä kysymyksiä, joita lukijalla on iankaikkisesta ihmiskohtalosta. Se perehdyttää sinut Raamatun totuuteen, samalla kun yhdessä kirjailijoiden kanssa löydät totuuden lisäksi myös rohkeutta elää sen mukaisesti.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Miten rakastava Jumala voisi lähettää ihmisiä helvettiin? Onko ihmisillä vielä kuolemansa jälkeen mahdollisuus uskoa Jeesukseen ja päästä taivaaseen?

Francis Chan ja Preston Sprinkle käsittelevät nöyrästi ja Jumalan Sanaa kunnioittaen niitä syvimpiä kysymyksiä, joita lukijalla on iankaikkisesta ihmiskohtalosta. He ovat kyselleet samoja kysymyksiä. Sinun tapaasi hekään eivät aina halua uskoa helvettiin. Mutta kuten he kirjoittavat: ”Meillä ei ole varaa olla väärässä tämän kysymyksen suhteen.”

Tämä ei ole kirja siitä, mitä kukakin asiasta sanoo. Se on kirja siitä, mitä Jumala sanoo. Se ei ole kirja persoonattomista teologisista kysymyksistä tai pohdinnoista. Se on kirja ihmisistä, joita Jumala rakastaa. Se ei ole kirja perusteluista, opista tai oikeassa olemisesta. Se on kirja Jumalan luonteesta.

Helvetti-kirja perehdyttää sinut Raamatun totuuteen, samalla kun yhdessä kirjailijoiden kanssa löydät totuuden lisäksi myös rohkeutta elää sen mukaisesti.

FRANCIS CHAN on pastori, kansainvälisesti tunnettu julistaja ja kirkonistuttaja. Hän on kirjoittanut New York Times –bestseller listalla olleet kirjat Crazy Love (Hullu rakkaus) ja Forgotten God (Unohdettu Jumala). Chan on World Impact –järjestön johtokunnan ja Children’s Hunger Fond –säätiön hallituksen jäsen.

PRESTON SPRINKLE on filosofian tohtori pääaineenaan Uusi testamentti, professori ja kirjailija.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58502540
Tekijä(t)

Francis Chan / Preston Sprinkle

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

159

ISBN

978-951-585-254-0

Painovuosi

2011

Sidosasu

pehmeäkantinen