terrorismi

ISIS marssii Jerusalemiin

Chris Mitchell

22,00  17,60 

Chris Mitchell toimii CBN News tv-yhtiön Lähi-idän toimiston päällikkönä Jerusalemissa. Kirjassaan hän paljastaa tapahtumia, jotka antavat ymmärtää, että Raamatun profetiat ovat todella täyttymässä omana aikanamme.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

ISIS. Neljä kirjainta. Miljardit ihmiset tietävät mitä kirjaimet tarkoittavat. Islamilaista pakkokehitettyä valtiorakennelmaa Irakin ja Syyrian alueella. Islamilaista kalifaattia. Maailmanloppua jouduttavaa muslimifanaatikkojen rynnäkköä halki Lähi-idän Eurooppaan ja vihdoin ylitse asutetun maanpiiriin. Päämääränä shariadiktatuurin luominen. Päämääränä juutalaisuuden ja kristinuskon ja kaikkien uskontojen paitsi isis islamin repiminen juurineen ja hautaaminen ennen kaikkea murhattujen kristittyjen kidutettujen ruumiitten unohdettuun kumpujen yöhön. Syksyllä 2015 ISIS lisäsi tuoreimman varoitushuudon propagandakanaviinsa: hepreankielisen informaation Israelille ja maailman juutalaisille heitä odottavasta pikaisesta totaalisesta holokaustista.

Viemme vallankumouksemme kaikkeen maailmaan kunnes huuto: ”Ei muuta Jumalaa kuin Allah!” kaikuu jokaisessa maailman maassa.

– AJATOLLAH KHOMEINI

”Näemme uuden maailmanjärjestyksen nousevan…”

– CHUCK HAGEL, Yhdysvaltain entinen puolustusministeri

”Olkaa ennalta varoitettuja ristiretkeläisten Eurooppa: Kaikkensa likoon pistävät antautuneet taistelijamme ovat jo pakolaismassoissa jalkautuneet kansojenne keskelle.”

– Isisin englanninkielisen propagandajulistuksen tekstilainaus

Tämä on ensimmäinen kirja, jossa käsitellään ISIStä erityisesti heprealaiskristillisestä näkökulmasta. Kirjassa on kaksitoista kaiken paljastavaa lukua – joista kahden otsikot: Tunne vihollisesi ja Valmistaudu tulevaan osoittavat tekstin laajuuteen – ovat toistaiseksi ainoata kaltaistaan painettua aineistoa.

CHRIS MITCHELL on maailman johtavan kristillisen mediaverkoston CBN:n Jerusalemin ja Lähi-idän toimituksen johtaja.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58503158
Tekijä(t)

Chris Mitchell

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

223

ISBN

978-951-585-315-8

Painovuosi

2015

Sidosasu

nidottu