Israel

ISRAEL – Jumalan silmäterä, maailman silmätikku (painos loppuunmyyty)

Pasi Turunen

23,00  18,40 

Koko olemassaolonsa ajan rauhaan pyrkinyt Israel on joutunut puolustamaan olemassaolonsa oikeutusta välillä taistelukentillä ja jatkuvia valheellisia syytöksiä vastaan. Mistä tässä kaikessa voi olla kyse?

Tuote on tällä hetkellä loppu varastosta.

Kuvaus

3. painos sisältää kokonaan uuden luvun Jerusalem-kysymyksestä!

70 vuotta täyttävä Israelin valtio on nykyajan ihme. Se muistuttaa Jumalan uskollisuudesta ikiaikaisille lupauksilleen. Mutta Israel on jatkuvasti suurennuslasin alla mediassa. Siihen kohdistuu kritiikkiä ja huomiota, jollaista harva valtio maailmassa saa osakseen.

Koko olemassaolonsa ajan rauhaan pyrkinyt Israel on joutunut puolustamaan olemassaolonsa oikeutusta välillä taistelukentillä ja jatkuvia valheellisia syytöksiä vastaan julkisen mielipiteen foorumeilla, mediassa ja kansainvälisissä elimissä kuten YK:ssa.

Tapahtumien todelliset syy-seuraussuhteet helposti kuitenkin häviävät vääristelevän
uutisoinnin ja valheellisten valokuvamanipulaatioiden taakse. Kansainvälinen boikottiliike (BDS) lietsoo yleistä Israel-vastaista mielialaa yliopistokampuksilla pyrkien leimaamaan Israelin apartheid-valtioksi.

Mistä tässä kaikessa voi olla kyse? Miksi Israelia kohdellaan julkisuudessa toisin kuin muita maita? Tuleeko Lähi-itään milloinkaan rauha? 

Kirja osoittaa median yksipuolisen tavan käsitellä Israelia ja avaa aihetta sekä kotimaisesta että ulkomaisesta valtamediasta poimituilla ja huolella analysoiduilla esimerkeillä. Samalla kirja on tärkeä raamattuteologinen kannanotto Israelin puolesta. Israelin asemasta myös kristittyjen mielissä käydään kamppailua. Vieläkö Jumalan lupaukset Israelin kansalle ovat voimassa? Mitä kaiken keskellä merkitsee Israelin
siunaaminen?

PASI TURUNEN on teologian maisteri, kristitty radiotoimittaja ja Patmos Lähetyssäätiön toiminnanjohtaja.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58503417/3
ISBN

978-951-585-341-7

Tekijä(t)

Pasi Turunen

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sidosasu

pehmeäkantinen

Sivumäärä

207

Painos

3., uudistettu painos

Painovuosi

2019

Julkaisuvuosi

(tuotetunnus 9789515853301), 2017