SuosittelemmeUusintapainos

Jaakobin kanssa arjessa

Joyce Meyer

23,00 

Jaakobin kirjeessä on paljon ammennettavaa voimallisesta ja täysipainoisesta elämästä Kristuksessa. Jaakobin kirje vahvistaa uskoasi Jumalaan ja innoittaa sinua elämään sitä todeksi käytännön tavoin, koska rakastat Jumalaa ja haluat kirkastaa Häntä elämässäsi.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Laita uskosi käytäntöön päivittäin ja oivalla Jumalan sanan käytännön totuudet tämän syvällisen kirjan parissa.

Jaakobin kirjeessä on paljon ammennettavaa voimallisesta ja täysipainoisesta elämästä Kristuksessa. Kirjassa käsitellään monia tärkeitä aiheita uskosi vahvistamiseksi.

Joyce Meyer opettaa, että Jumalan sanan lukemisen ja sen tuntemisen lisäksi on tärkeää toimia sen mukaisesti. Hän tarjoaa lukijalle käytännön oivalluksia Jaakobin kirjeen tutkimiselle ja antaa tilaa henkilökohtaisille pohdinnoille, jotka auttavat lukijaa käsittämään Jumalan sanan totuuksia. Opit, kuinka tunnistaa elämää muuttava viisaus ja miten ymmärtää paremmin Jumalan suunnitelmaa ja tarkoitusta omaa elämääsi varten.

Jaakobin kirje vahvistaa uskoasi Jumalaan ja innoittaa sinua elämään sitä todeksi käytännön tavoin, koska rakastat Jumalaa ja haluat kirkastaa Häntä elämässäsi.

”Joycen uusi kirja osoittaa, että hän kirjoittaa yhtä mielenkiintoisesti ja suurenmoisesti kuin hän puhuu. Hänen kykynsä soveltaa totuutta siinä, missä kohtaa ihmiset ovat päivittäisessä elämässään, sinetöidään usein säkenöivällä taidolla. Varoitus: Ole valmiina siihen, että elämäsi muuttuu, kun luet näitä Raamatun käytännön oivalluksia ja sovellat niitä elämääsi.”

Tri. R. T. KENDALL
Chapel-seurakunnan vanhempi pastori 25 vuoden ajalta, kansainvälinen puhuja ja bestseller-kirjailija

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 9789515853530
ISBN

978-951-585-353-0

Tekijä(t)

Joyce Meyer

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sidosasu

pehmeäkantinen

Sivumäärä

160

Julkaisuvuosi

2019

Painos

2.

Painovuosi

2021