Ale!
elämäkerta

Jumalan ja ihmisten palveluksessa

Risto Siltanen

15,00 

Nyt myynnissä viimeiset kappaleet!

Veikko Manninen on kirjassa aidosti omimmillaan, älykkäänä ja sanavalmiina ja ennen kaikkea Jumalaa ja Pyhän Hengen johdatusta rakastavana.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

”Tämä kirja ei ole pelkästään elämäkerta. Kirjan sivuilta löytyy elämänvaiheistani kasvanutta opetusta, jonka haluan kanssasi jakaa. Asiat, koot, sävyt ja värit vaihtelevat. Lähimmäiset ja kokemukset – sekä toisten että omat – ovat vuosien saatossa muuttuneet ikkunoiksi, joista saan katsella Jumalan maailmaa, Hänen tekojaan.”

”Harras toiveeni ja myös rukoukseni on, että kirjasta jäisi lukijalle muutakin kuin lehtiä kansien väliin – jotain myös sydämeen.”

– VEIKKO MANNINEN

 ”Kirjassa Veikko Manninen on aidosti omimmillaan älykkäänä, sanavalmiina kuuntelijana ja keskustelijana, ja ennen kaikkea Jumalaa ja Pyhän Hengen johdatusta rakastavana. Kuvatessaan ihmisiä, saarnatyötään ja matkojaan hän tekee niin kuin isänsäkin teki: panee kuvauksen lomaan aina käytännönläheistä opetuksen sanaa, joka sopii niin papille kuin evankelistallekin, niin kadun miehelle kuin ammattilaisellekin, kenelle tahansa joka on valmis oppimaan!”

– KAI ANTTURI

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58501238
Tekijä(t)

Risto Siltanen

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

279

ISBN

951-585-123-8

Painos

2

Painovuosi

2004

Sidosasu

kovakantinen