Ale!
pelastusprofetiat

Jumalan karitsa

Benny Hinn

5,00 

Katso, Jumalan Karitsa, joka pois ottaa maailman synnin! Ensimmäisestä Mooseksen Kirjasta Ilmestyskirjaan muodostuu hämmästyttävä kertomus – Jumalan Karitsa yhdistää vanhan ja uuden, menneen historian yhtä hyvin kuin tulevaisuuden profetiat.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Katso, Jumalan Karitsa, joka pois ottaa maailman synnin!

Benny Hinn jakaa kanssamme sen, mitä hän on oivaltanut pelastussuunnitelman keskeisimmästä totuudesta – Jumalan Karitsasta. Ensimmäisestä Mooseksen Kirjasta Ilmestyskirjaan muodostuu hämmästyttävä kertomus – Jumalan Karitsa yhdistää vanhan ja uuden, menneen historian yhtä hyvin kuin tulevaisuuden profetiat. Koko Vanha testamentti viittaa Jumalan Karitsan äärimmäiseen uhriin ja sen seurauksiin. Siksi yksin Jumalan Karitsa on riittävä vastaus elämän tärkeimmissä kysymyksissä.

”Kolmekymmentä vuotta ovat kestäneet Golgatan ristin työtä koskevat tutkimukseni. Sydämeni suurin toive on, että tämä toistaiseksi merkittävin kirjani auttaisi jokaista uskovaa kokemaan suuria uudistuksia suhteessa ristiin ja sillä kuolevaan Jumalan Karitsaan.” Benny Hinn esittelee perustavaa laatua olevia oivalluksia Jumalan Karitsasta. Lukiessasi tätä kirjaa paneudut seuraaviin tutkimusalueisiin: Jumalan Karitsa 332 Raamatun ennustuksessa * 21 merkittävää ilmestystä pääsiäisen ja ristin äärellä * Jumalan Karitsa paljastettuna Israelin seitsemässä Jumalan juhlassa * Jokaisen kristityn oma risti * Seitsemän suunnatonta siunausta veren ja ristin kautta ym.

BENNY HINN on aikamme tunnetuimpia evankelistoja. Miljoonaluokkia olevat kuulijajoukot kerääntyvät hänen kampanjoihinsa. Kirjan ilmestymisen aikoina Intiassa ja Filippiineillä valmistaudutaan yhteensä kymmenen miljoonan ihmisen saapumiseen kokousareenoille. Hänen päivittäinen Jumalan voimaa korottava tv-ohjelmansa nähdään yli 190 maassa ja valtamerten saarilla. Yksikään julistaja ei ole koskaan tavoittanut koko asutettua maanpiiriä kuten Benny Hinnin monisäikeinen palvelutyö.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58501319
Tekijä(t)

Benny Hinn

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

142

ISBN

951-585-131-9

Painovuosi

2004

Sidosasu

pehmeäkantinen