nuoret

Juokse poika juokse

Nicky Cruz

12,00 

Maailmankuulu bestseller Nicky Cruzista, jengijohtajasta New Yorkin väkivaltaisen alamaailman keskeltä. Vanhempiensa kiroamasta lapsesta tuli Jumalan avulla siunauksen välikappale koko maailmalle.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

“Yhdyn täysin sanontaan, että Nicky Cruzin tarina on järkyttävä. Niin järkyttävä, että toivoisi melkein, että se ei olisi totta. Oli lukija kristillismielinen tai ei, kannattaa tutustua Nicky Cruzin tarinaan. Se on kappale meidän aikamme historiaa.”

– RISTO TUOMINEN, Eteenpäin 1970

“Kirjalla on merkitystä ei vain järkyttävänä raporttina, vaan myös rohkaisevana sanomana sille maailmalle, joka on huolestunut nuorison rikollisuudesta ja huumausaineiden käytöstä.”

– ARVO KIPPOLA, Itä-Häme 1970

“Nicky Cruzin tarina on ainutlaatuinen, siinä on murhenäytelmän, väkivallan ja seikkailun aineksia – ja sen lisäksi kaikkein vaikuttavimpana osana Jeesuksen Kristuksen evankeliumin vapauttava voima.”

– BILLY GRAHAM

“Nähdäkseni kirjan sanoma voisi olla siinä, että se havahduttaa meitä myös omassa tilanteessamme näkemään rakkauden puutteen ja yrittämään löytää muotoja rakkauden lisäämiseksi keskellemme, antamaan ja vastaanottamaan inhimillistä rakkautta ja uskomaan syyllisyyttämme ja pahuuttamme sovittavaan jumalalliseen rakkauteen.”

– HEIKKI TERVONEN, Kotimaa 1972

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 9789516053427
Tekijä(t)

Nicky Cruz

Kustantaja

Aikamedia Oy

Sivumäärä

357

ISBN

978-951-605-342-7

Painos

28.

Painovuosi

2014

Sidosasu

pehmeäkantinen