islamista kristinuskoon

Kääntyneet – ex muslimien painostus Suomessa

Mari Turunen

14,90 

Suomessakin voi joutua vakaviin vaikeuksiin, jos muslimi kiinnostuu kristinuskosta ja alkaa vierailla seurakunnassa. Tapauskertomuksia islamista kristinuskoon kääntyneiltä turvapaikanhakijoilta.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Koetko olevasi vaarassa uskosi vuoksi Suomessa? ”Kyllä, tietenkin. Yksi sukulaiseni asuu Suomessa, ja hänelle on jo lähetetty kuvani.”

Kääntyneet – ex-muslimien painostus Suomessa -kirja antaa äänen 31 islamista kristinuskoon kääntyneelle turvapaikanhakijalle. Ainutlaatuiset tapauskertomukset osoittavat, että Suomessakin voi joutua vakaviin vaikeuksiin, jos muslimi kiinnostuu kristinuskosta ja alkaa vierailla seurakunnassa.

Jokaisella ihmisellä on ajatuksen, omantunnon ja uskonnon vapaus. Tämä perusoikeus ei ole itsestäänselvyys Suomessakaan. Siksi on tärkeää puolustaa uskonnonvapautta ja kuulla erityisesti heitä, jotka ovat joutuneet kärsimään uskonsa tähden.

– SEPPO HÄKKINEN, Mikkelin hiippakunnan piispa

Elämme mielenkiintoisia aikoja. Eräs syy siihen on monien muslimien saapuminen Eurooppaan ja Suomeen. Nyt on tärkeää dokumentoida mitä tapahtuu Suomessa, kun muslimi kääntyy kristityksi. Onko hänellä sama oikeusturva kuin suomalaisilla? Mari Turusen kirja avaa portit aivan uuteen maailmaan, kun hän antaa pakolaisten itse kertoa uudesta tilanteesta. Suosittelen kirjaa kaikille, jotka haluavat tietää mitä hengellisesti nyt tapahtuu Suomessa.

– JOHAN CANDELIN, YK:n hyvän tahdon lähettiläs, First Step Forum – ihmisoikeusjärjestön toiminnanjohtaja, rovasti

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 9789516196384
Tekijä(t)

Mari Turunen

Kustantaja

Kustannus Oy Uusi Tie

Sivumäärä

148

ISBN

978-951-619-638-4

Painovuosi

2017