Ale!
Vuorisaarnan opetukset

Kaikki on mahdollista

Heidi Baker

5,00 

“Kun rakastat teoilla, maailma muuttuu.” Heidi Baker on kokenut Jumalan ihmeellistä huolenpitoa sotien runtelemassa, köyhyyden piinamassa Mosambikissa ja nähnyt toivottomissa tilanteissa olevien ihmisten elämän muuttuvan, kun Jumala saa koskettaa.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Millaista elämä on, kun luottaa kaikessa Jumalaan?

Tässä kirjassa Heidi Baker kertoo täydellisestä luottamuksesta ja aidosta kristillisestä rakkaudesta tarkastelemalla tuoreella tavalla autuaaksijulistusta.

Heidi on miehensä kanssa kokenut Jumalan ihmeellistä huolenpitoa sotien runtelemassa, köyhyyden piinamassa Mosambikissa ja nähnyt toivottomiin tilanteisiin elämän ja kuoleman rajamaille joutuneiden ihmisten sydänten muuttuvan. Liity heidän seuraansa ja löydä Jumalan valtakunnan todellisuus maan päällä.

  • Jokaiselle, joka miettii, onko todella mahdollista elää radikaalin rakkauden täyttämää elämää…
  • Jokaiselle, joka miettii, mikä on autuaaksijulistuksen merkitys…
  • Jokaiselle, joka miettii, miten seurata Jeesusta loppuun saakka…

”Jos Jumala ei ole meidän kanssamme, emme halua jatkaa. Jos Vuorisaarna on vain toteuttamiskelvoton ihanne, lähetystyömme on toivotonta. Meillä ei ole varasuunnitelmaa. Meillä ei ole mitään muuta kuin Hänet.” – HEIDI BAKER

”Tämäkin Bakerin kirja on todistus siitä, kuinka Suuri Jumala voi käyttää pientä ihmistä, joka antautuu Hänelle. Se on todistus tämän päivän apostolisesta palvelutehtävästä, jossa uskoontulot, Pyhällä Hengellä täyttymiset sekä ihmeet ja tunnusteot tapahtuvat hylättyjen, orpojen ja köyhien keskellä.” – LEA KÄRNÄ

Heidi Baker on perustanut yhdessä miehensä Rollandin kanssa Iris Ministries -järjestön. He olivat lähetystyössä Indonesiassa, Hong Kongissa ja Lontoon kaduilla, kunnes Jumala kutsui heidät Mosambikiin vuonna 1995. Kohdattuaan suunnatonta hätää Bakerit näkevät Jumalan nyt ihmeellisellä tavalla huolehtivan yli 7 000 lapsen tarpeista. Bakerit ovat kirjoittaneet kirjat Minun nimessäni ja Expecting Miracles.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58502137/2
Tekijä(t)

Heidi Baker

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

176

ISBN

978-951-585-213-7

Painovuosi

2014

Sidosasu

pehmeäkantinen