taivas

Kolme taivasta

John Hagee

24,00  19,20 

Jeesuksen rukousmallissa lähestytään Isää, joka asuu taivaissa. Raamattu on aina ilmoittanut taivaita olevan kolme. John Hagee on valmistanut raamatullisen tutustumismatkan näihin kolmeen taivaaseen. Lähde mukaan huikealle matkalle!

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Jokainen ihmiskunnan käsissä kulkenut Raamattu on aina ilmoittanut taivaita olevan kolme. Jeesuksen kuuluisassa rukousmallissa lähestytään Isää, joka asuu ”taivaissa”.

On korkea aika saada kirja, joka tyhjentävästi selvittää kolmen taivaan salat.

JOHN HAGEE on valmistanut raamatullisen tutustumismatkan kolmeen taivaaseen. Matka on huikea. Se tapahtuu tuntumayhteydessä niin Pimeyden Valtakuntaan kuin Valkeuden Valtakuntaan. Tekijä ohjaa lukijaa päätymään elämän kestävään eroon ensin mainitusta valtapiiristä. Sen sijaan Valkeuden Valtakuntaan ja sen suuriin rikkauksiin ohjataan kädestä pitäen. Tuloksena kirja, joka on taatusti ensimmäinen laatuaan suomenkielisellä raamattutietoa tarjoavalla kirjallisuusvyöhykkeellä.

Ensimmäisen taivaan salat avautuvat John Hageen käyttämän Jumalan Sanan, tieteen ja sanattomiksi jättävien ihmiskokemusten yhtenäisyydessä. Toisen taivaan kuvauksissa paljastuvat ilmavallan hallitsijan taktikoinnit – sinulle myös kerrotaan, miten saat olla enemmän kuin voittaja elämän suurimmissa taisteluissa. Kolmas taivas on kristityn parempi maa – miten vähän vain olemme tähän mennessä osanneet aavistaa, mitä siellä kohdataan. – John Hageen kirjoja on myyty pitkälti kolmatta miljoonaa. Amerikkalaisen megaseurakunnan johtajan tuotanto tunnetaan hyvin Suomessa.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58503127
Tekijä(t)

John Hagee

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

283

ISBN

978-951-585-312-7

Painovuosi

2015

Sidosasu

pehmeäkantinen