raamatunopetus

Kristillinen uskonoppi

Wayne A. Grudem ja Elliot Grudem

22,00 

20 perustavaa opinkohtaa, jotka jokaisen kristityn täytyy tuntea. Jumala ei kutsu kaikkia kristittyjä lähtemään teologiseen koulutukseen, mutta Raamatun perusteiden tunteminen on tärkeää, koska se mitä uskomme, vaikuttaa siihen miten elämme.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Tämä selkeästi kirjoitettu opas kristinuskon kahteenkymmeneen perustavaan opinkohtaan on tiivistelmä WAYNE A. GRUDEMIN palkitusta systemaattista teologiaa käsittelevästä kirjasta, jota monet pastorit ja opettajat eri puolilla maailmaa pitävät suuressa arvossa. Wayne A. Grudem ja hänen poikansa ELLIOT GRUDEM ovat koonneet kristillisen teologian keskeiset kohdat kenelle tahansa sopiviksi ja tekevät sen sekä selkeästi että käytäntöön soveltuvalla tavalla.

Tämän kirjan myötä ymmärryksesi Raamatusta, Jumalan ominaispiirteistä, siitä mitä tarkoittaa, että olemme luodut Jumalan kuviksi, mitä Jumala on tehnyt meidän edestämme Kristuksessa, seurakunnan tarkoituksesta ja paljosta muusta, tulee kasvamaan. Jokainen luku sisältää kysymyksiä henkilökohtaisesti puntaroitavaksi tai ryhmäkeskustelun aiheiksi.

”Professori Wayne Grudemin ja hänen poikansa Elliot Grudemin kirjoittama Kristillinen uskonoppi -teos on kansainvälisesti laajalti käytetty kansanomaisen  tiivis johdatus raamatullisen kristillisen uskon luovuttamattomiin ydinkohtiin.  Teos edustaa jäntevää ja evankelisesta uskonpuhdistusteologiasta kumpuavaa  konservatiivista näkökulmaa helposti omaksuttavassa ja sulavassa muodossa.”

– JUHA AHVIO, teologian tohtori, Helsingin yliopiston dogmatiikan dosentti, Raamatullisen tutkimuksen säätiön tutkimusjohtaja

 WAYNE GRUDEM on humanististen tieteiden kandidaatti Harvardin yliopistosta, jumaluusopin maisteri ja tohtori Westminsterin teologisesta seminaarista ja filosofian tohtori (PhD) Cambridgen yliopistosta. Hän on sekä Uuden testamentin eksegetiikkaan että systemaattiseen teologiaan erikoistunut teologi, joka on toiminut Raamatun ja teologian tutkimusprofessorina Phoenix Seminaryssa Arizonan Phoenixissa, Yhdysvalloissa.

ELLIOT GRUDEM on humanististen tieteiden kandidaatti Miamin yliopistosta ja jumaluusopin maisteri Orlandon Reformoidusta teologisesta seminaarista. Hän on
toiminut Pohjois-Carolinan Raleighissa sijaitsevan Christ the King -presbyteeriseurakunnan vanhempana pastorina.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58503059
Tekijä(t)

Wayne A. Grudem ja Elliot Grudem

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

192

ISBN

978-951-585-305-9

Painovuosi

2015

Sidosasu

pehmeäkantinen