perherukous

Lastenlastemme puolesta

Stormie Omartian

24,00  19,20 

Isovanhempana oleminen on Jumalan suurimpia lahjoja. Lastenlastesi rakastaminen on etuoikeus. Paras tapa rakastaa lapsenlapsiasi on rukoilla heidän puolestaan. Stormie Omartian opettaa kirjassaan miten rukoilla voimallisesti lasten ja lastenlasten puolesta.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Isovanhemman rukoukset ovat kallisarvoisia Jumalalle

Isovanhempana oleminen on Jumalan suurimpia lahjoja. Lastenlastesi rakastaminen on etuoikeus. Paras tapa rakastaa lapsenlapsiasi on rukoilla heidän puolestaan.

Kansainvälinen menestyskirjailija ja Raamatun opettaja STORMIE OMARTIAN kirjoittaa
johdatuksessa kirjan, jossa voimallisin ja toimivin ehdotuksin autetaan lukijaa omistamaan esirukouksessa vastuutehtävä lastenlasten iankaikkiseksi parhaaksi.  Lue ja opi  esimerkiksi seuraavista alueista:

Perusesirukoustyön merkitys ja mallit.  Rukoilet lastenlapsillesi terveyttä, kaikkinaista varjelusta, että heistä tulee älykkäitä, oivaltavia, ystävällisiä, viisaita, kuuliaisia, Jumalaa pelkääviä, sielunvihollisen juonitteluista selviytyviä ihmisiä.  Erityisesti rukoustyö tähtää lasten voittamiseksi Jumalan valtakuntaan.

Rukoustyön vaikutus sinun elämääsi.  Rukouksen paikalla kasvat voimalliseksi isovanhemmaksi, joka ymmärtää lapsenlapsen asemaa ja tilaa arvojen ja voimien kamppailussa.  Suojaat lasta hengellisesti, mielen ja tunne-elämän tasolla, jopa fyysisesti.

Rukoustyösi koskettaa lastenlastesi vanhempia.  Jumala haluaa auttaa heitä olemaan lapsillensa viisaampia, kärsivällisiä ja rakastavia vanhempia.  He tarvitsevat esirukoustasi.

Olla rukoileva isovanhempi – parhain lahjasi lapsenlapsellesi.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58503295
Tekijä(t)

Stormie Omartian

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

239

ISBN

978-951-585-329-5

Painovuosi

2017

Sidosasu

pehmeäkantinen