masennus

Masennuksesta voi toipua

Petri Välimäki

21,00 

Tuntuu niin pahalta, ahdistaa, ottaa sydämeen. Mikä voi auttaa masentunutta ihmistä? “Olen nähnyt, että todellisia avun antamisen ja saamisen mahdollisuuksia on sittenkin paljon. Aito rakkaus ja välittäminen kutsuvat meitä kaikkia auttamaan lähimmäistämme.”

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Suuntaviittoja haavoittuneen tunne-elämän tervehtymiseen.  

Masennusta voi hyvällä syyllä kutsua tällä hetkellä suomalaiseksi kansansairaudeksi. Elämänsä aikana vakavasta masennuksesta kärsii noin 20 % kansalaisistamme. Tällä hetkellä siitä kärsii arviolta 250 000 aikuista. Se on myös yleisin työkyvyttömyyseläkkeen peruste ja erikoissairaanhoidon käyntien syy. Samaa tuskaa ja hätää on jakamassa lisäksi arviolta 500 000 masennuksesta kärsivien perheenjäsentä ja läheistä.

Petri Välimäen lähtökohtana aiheeseen on syvä, omakohtainen kokemus surusta ja masennuksesta. Välimäellä on 20 vuoden kokemus haavoittuneiden ihmisten rinnallakulkijana, valtakunnallisen Kriisipalvelun toiminnanjohtajana ja pastorina. Perheniemen evankelinen opisto, jonka rehtorina hän toimii, on erikoistunut sielunhoidolliseen koulutukseen. Perustuksena on kristillinen usko Jumalan armoon ja rakkauteen Jeesuksessa Kristuksessa. Tällä perustuksella etsitään ja opitaan mahdollisimman asiantuntevaa tapaa auttaa eri tavoin apua tarvitsevia ihmisiä.

Yhdessä vaimonsa Marianne Välimäen kanssa hän on kirjoittanut useita sielunhoidollisia teoksia, jotka ovat käsitelleet mm. haavoittuneen tunne-elämän tervehtymistä ja tukemista, masennusta, surua, pelkoa, itsetuntoa, riippuvuuksia, seksuaalisuutta, erilaisissa kriiseissä elävien ihmisten auttamista sekä elämäntarkoituksen kokemusta ja kutsumuksen löytämistä.

Tämä kirja on kirjoitettu, jotta mahdollisimman moni masennuksesta kärsivä voisi saada avun elämäänsä. Myös moni masentuneen lähellä elävä ihminen voi saada kirjasta apua ja selkeyttä tilanteeseensa lähimmäisenä.

“Olen nähnyt, että todellisia avun antamisen ja saamisen mahdollisuuksia on sittenkin paljon. Aito rakkaus ja välittäminen kutsuvat meitä kaikkia paneutumaan asiaan ja auttamaan lähimmäistämme. Kun otamme tuon tehtävän todesta, tahtoo Jumala varmasti olla siinä meidän apunamme ja tukenamme.”

– PETRI VÄLIMÄKI

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58502625
Tekijä(t)

Petri Välimäki

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

191

ISBN

978-951-585-262-5

Painovuosi

2012

Sidosasu

pehmeäkantinen