Ale!

Matkalla

Billy Graham

22,00  7,00 

Billy Grahamille elämä on matka, jossa Jumala haluaa kulkea ihmisen kanssa. Auttajana. Johdattajana. Ymmärtäjänä. Taivaallisen kotisi oven avaajana. Hän tiivistää sanomansa: “Elämän rikkaus on Kristuksessa!”

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

“Maailmamme muuttuu koko ajan. Ihmissydämen suurin tarve sen sijaan pysyy. Mutta pysyvä on myös Jumalan halu muuttaa elämämme ja suoda ihmisellensä tulevaisuus.”

Mitä jättää testamentiksi ihmiskunnalle mies, joka on saarnannut evankeliumia useammalle kuin yksikään toinen? Mitä sanoja miljoonien sanojensa joukosta valitsee eläväksi testamentiksensa julistaja, jonka sanat on jo kuullut 210 miljoonaa ihmistä 185 maassa? Vastaus on tässä kirjassa. “Nämä ovat sanoja siitä, miten uskaltaa elää ja kuolla”, Billy Graham tilittää tässä viimeiseksi arvioimassaan kirjassa.

Billy Grahamille elämä on matka, jossa Jumala haluaa kulkea ihmisen kanssa. Auttajana. Johdattajana. Ymmärtäjänä. Taivaallisen kotisi oven avaajana. Hänen moninaiset kokemuksensa höystävät kerrontaa.  “Elämän rikkaus on Kristuksessa!”, Billy Graham tiivistää sanomansa.

KALEVI LEHTINEN on kirjoittanut kirjaan esipuheen, jonka yhteydessä olevassa valokuvassa Billy Graham saarnaa Olympiastadionilla tulkkinaan Kalevi Lehtinen.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58501653
Tekijä(t)

Billy Graham

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

323

ISBN

951-585-165-3

Painovuosi

2006

Sidosasu

pehmeäkantinen