stressi

Mihin sinulla on kiire?

Jouni Lallukka

23,00 

Miksi mikään ei tunnu enää miltään? Kiire ja stressi voivat aiheuttaa uupumuksen ja masennuksen lisäksi kaiken mielekkyyden ja motivaation katoamisen elämästä. Henkilökohtainen kuvaus stressistä selviämisestä.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Moni meistä tuntuu uupuvan taakkojensa alla. Päivästä toiseen raahaudumme väsyneenä töihin ja muiden vastuiden ääreen. Usein saatamme ihmetellä kaiken mielekkyyttä ja motivaation katoamista. Miksi mikään ei enää tunnu miltään? Elämä on pelkkää selviytymistaistelua. Usein syynä ovat kiire ja stressi.

Kiire ja stressi tulee ottaa vakavasti. Niiden vaikutukset ovat yllättävän kokonaisvaltaisia ja voimakkaita. Joka päivä liian moni jää sairaslomalle pitkittyneen stressin aiheuttaman uupumuksen ja masennuksen vuoksi. Stressi ja sen seuraukset koskettavat varmasti jokaista meistä joko omakohtaisen tai lähimmäisemme kokemuksen kautta.

Tämä kirja sisältää henkilökohtaisen kuvauksen pitkittyneestä stressistä ja sen vaikutuksista. Lisäksi kirjassa selvitetään sitä, millaisia keinoja Raamattu antaa stressin välttämiseksi ja sen helpottamiseksi. Yllättävää on huomata, että hyvin usein Raamatun ohjeet ja mediassa esiintyvien asiantuntijoiden neuvot ovat yhteneviä. Hengellisen näkökulman stressiin ja kiireeseen sisältävä kirja onkin harvinaislaatuinen.

 

”Voin lämpimästi suositella Jouni Lallukan kirjaa Mihin sinulla on kiire?
kaikille kiireen keskellä kamppaileville. Meille on sieltä ulospääsy. Erään kappaleen otsikko onkin ”Kiire on valinta”. Tämä saattaa olla usein totta. Viittaukset Raamattuun ja moniin muihin lähteisiin kirjan aiheesta täydentävät kokonaisuutta. Kirja pyrkii rohkaisemaan lukijaansa hyppäämään pois kiireen oravanpyörästä. Resepti löytyy kirjan sivuilta.”

– REIJO AHTEELA, seurakuntapastori

Rohkaiseva viesti on, että stressin hallintaan löytyy paljon eri keinoja ja  vaikka pohja olisi jo saavutettu, sieltä voi päästä ylös.  Ole rohkea! Uusi alku on mahdollinen sinullekin!

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58503479
Tekijä(t)

Jouni Lallukka

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

189

ISBN

978-951-585-347-9

Painovuosi

2018

Sidosasu

pehmeäkantinen