Ale!
pelastusmasennus

Miksi, ihminen?

Matti Vuolanne

7,00 

Rukoilin, huokailin ja itkin ihmisen vierellä. Itkin omaa avuttomuuttani pappina ja sielunhoitajana. Jumala vastasi antamalla sanoman, joka rohkaisee, nosta ylös ja vahvistaa aina perille pääsyyn saakka. Miksi et ottaisi vastaan apua Jumalalta?

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Suomessa ihmiset elävät hätätilassa. Niinkö?  Kuka niin näkee ja sanoo?

Minä näen ja sanonkin sen.  Pappina ja ihmisenä, menossa kansamme keskellä, istuutuen kuuntelemaan ja yrittäen jakaa, olen todistanut masennusta, katkeruutta, lannistumista ja omanarvon puutetta. Nähnyt ulospääsemättömiä olotiloja tuskan ja ahdistuksen summana.  Ei ole työtä, ei ole rahaa. Vaikka ulkonaisesti näyttäisikin menevän hyvin, moni voi sisäisesti huonosti.

Jopa puoli miljoonaa suomalaista etsii apua masennuslääkkeistä, vaikka tutkimustulos osoittaa, ettei lääkitys masennukseen auta.  Suuri on joukko, joka kärsii läheisensä sairauden tähden.  Joka toinen päivä joku 75 vuotta täyttäneistä riistää hengen itseltään.

Miksi, ihminen?

Rukoilin, huokailin ja itkin ihmisen vierellä.  Itkin omaa avuttomuuttani pappina ja sielunhoitajana.  Jumala vastasi antamalla sanoman, joka rohkaisee, nostaa maassa olevan ylös tielle ja vahvistaa aina perille pääsyyn saakka.  Miksi – ihminen – et ottaisi vastaan apua Jumalalta, kun se ei maksa sinulle mitään? Jeesus valmisti koko ihmisellesi pelastuksen.  Lahja odottaa ottamista. Tällä kirjalla pyydän auttaa sinua.

 – MATTI VUOLANNE

Matti Vuolanne kertoo oppineensa, että Raamattu ja Jeesus itse rohkaisee kyselemään vaikeitakin.  Vaikeatkin kysymykset pikkuhiljaa selviävät Raamatun äärellä, kun Pyhä Henki niitä avaa. 

– RAINO SALMIJÄRVI, Porin Kirkkosanomat

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58501819
Tekijä(t)

Matti Vuolanne

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

185

ISBN

978-951-585-181-9

Painovuosi

2007

Sidosasu

kovakantinen