ilmestyskirja

Mitä pian tapahtuu?

Vilho Hartonen

21,00 

Ajankohtaisklassikko! Vilho Hartosen teos tulkitsee Ilmestyskirjaa selkeästi ja johdonmukaisesti. Hartosen näkemykset ovat luoneet kestävän pohjan Ilmestyskirjan tulkinnalle.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Tiivistettyjä katkelmia kirjassa olevista alkusanoista:

“Vilho Hartosen selkeä ja johdonmukainen esitys loi sellaisen pohjan Ilmestyskirjan tulkinnalle, jota niin helluntaiherätyksessä kuin monissa muissakin herätyskristillisissä piireissä on seurattu näihin aikoihin asti.”

─ VALTTER LUOTO Seurakuntaneuvos

Vaikka tutkimus ja tieto ovat Vilho Hartosen päivistä lisääntyneet, kukaan ei mielestäni ole pätevästi kumonnut Hartosen peruslinjaa Ilmestyskirjan tulkinnassa. Kumousyritykset ovat olleet heikkoja ja niiden perustelut usein muualta kuin Raamatusta nousevia argumentteja. Olen lukenut kymmeniä eri näkemystä edustavia lopun aikojen selitysteoksia, mutta olen aina palannut alkuperäiselle linjalle, sillä parempaa en ole löytänyt. Ylipäätään Hartosen kirja on kiihkoton ja asiallinen eikä pyri sanomaan viimeistä sanaa vaikeista asioista. Kirja kannattaa hankkia ja lukea. Koen etuoikeutena saada suositella Mitä pian tapahtuu-kirjan uusinta, kuudetta painosta. Toivon, että lukijat ottavat kirjasta kaiken sen hyvän, mikä siitä saadaan.

─ JUHANI KUOSMANEN Ristin Voitto -lehden emerituspäätoimittaja

Tässä painoksessa ensimmäistä kertaa liitteenä tekijän “Kristus – Kaikkeni”.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58502571
Tekijä(t)

Vilho Hartonen

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

240

ISBN

978-951-585-257-1

Painos

uusittu, 6. painos

Painovuosi

2013

Sidosasu

pehmeäkantinen