Elämäntaito

Miten ikääntyä tulematta vanhaksi

Joyce Meyer

23,00 

Elämä on matka ihanien ja erilaisten aikakausien halki. Ota hyväksyen vastaan elämäsi jokainen ikävaihe ja opi elämään sitä täysillä Jumalan armon varassa.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Kaikki on kaunista aikanaan. Elämä on matka ihanien ja erilaisten aikakausien halki, johon kuuluu dynaaminen vauhti ja joka on täynnä jatkuvaa seikkailua. Ota hyväksyen vastaan elämäsi jokainen ikävaihe ja opi elämään sitä täysillä Jumalan armon varassa ja Joyce Meyerin opastuksella, kun hän ohjaa sinua mm. seuraavissa:

  • Miten heittää aidosti elämänmittaiset huolet Herralle.
  • Miten elää dynaamisesti, ottaa matkan varrella tuleva hyväksyen vastaan ja iloita siitä.
  • Miten ottaa vastaan Jumalan armo kuhunkin eri ikäkauteen.
  • Miten elää täysillä, kun kehosi ja mielesi muuttuvat.

Jumalan ajoitus on aina täydellinen, ja tälle elämäsi ikäkaudelle on selkeä ja merkityksellinen tarkoitus. Joyce siteeraa: ”Vain hölmö luulee voivansa tehdä aina, mitä hän on aina tehnyt.” Miten ikääntyä tulematta vanhaksi antaa lukijalle työkaluja hankkia tarpeellista viisautta, jotta voimme hyväksyä Jumalan muuttuvan armon ja kutsumme kehittymisen siirtyessämme elämässämme seuraavaan ikäkauteen.

Lue tämä kirja ja voimaannu ja varusta itseäsi elääksesi täyttä ja hedelmällistä elämää kaikissa ikävaiheissa maailmanlaajuisesti tunnetun raamatunopettajan ja menestyskirjailijan Joyce Meyerin opastuksella.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 9789515853622
ISBN

978-951-585-362-2

Tekijä(t)

Joyce Meyer

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sidosasu

pehmeäkantinen

Sivumäärä

192

Julkaisuvuosi

2021

Painos

2.

Painovuosi

2021