Juuri ilmestynyt

Miten tulkitset Raamattua

Wayne Grudem & al.

21,00 

Miten tulkitset Raamattua – Raamatun synty, luotettavuus ja merkitys -kirja auttaa lukijaa kasvamaan Raamatun ymmärtämisessä ja kyvyssä soveltaa Raamattua elämään.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Miksi Raamattu on luotettava? Vahvistaako arkeologia sen, mitä Raamatussa kerrotaan? Miten tulkitsen Raamattua?

Raamattu on maailman tärkein kirja. Edellä mainitut kysymykset askarruttavat kuitenkin sekä uskovia että uskosta osattomia yhtä lailla. Teoksen toimittajat ja aiheeseen perehtyneet tutkijat Wayne Grudem, C. John Collins ja Thomas Schreiner ovat tietoisia tästä meidän kaikkien kohtaamasta haasteesta ja ovat tehneet tämän kirjan auttaakseen meitä ymmärtämään Raamattua paremmin.

Tässä kirjassa käsitellään laajasti olennaisia aihepiirejä, mm. kuinka lukea Raamattua oikein ja miksi Raamattu on luotettava. Nämä 18 kirjoitusta käsittelevät aiheita, kuten maailman uskonnot, Raamatun kaanon ja arkeologia. Pastorit, maallikkosaarnaajat, opiskelijat ja muut kristityt, jotka tutkistelevat Jumalan Sanaa, hyötyvät tästä tekstikokoelmasta, johon ovat kirjoittaneet tekstejä merkittävät kirjoittajat, mm. J. I. Packer, John Piper, Daniel B. Wallace ja Vern Poythress.

Kirja on hyödyllinen sekä yleiskatsauksena Raamattuun että työkaluna erityisempään tutkisteluun ja koulutukseen. Tämä kirja auttaa lukijaa kasvamaan Raamatun ymmärtämisessä ja kyvyssä soveltaa Raamattua elämään.

WAYNE GRUDEM (Fil.tri, Cambridgen yliopisto) on teologian ja raamattututkimuksen professori Phoenix Theological Seminary’ssä.

C. JOHN COLLINS (Fil.tri, Liverpoolin yliopisto) on Vanhan testamentin professori Covenant Theological Seminary’ssä.

THOMAS R. SCHREINER (Fil.tri, Fuller Theological Seminary) hoitaa Uuden testamentin James Harrison -professuuria Uuden testamentin tulkinnasta Southern Baptist Theological Seminary’ssä.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 9789515853363
ISBN

978-951-585-336-3

Tekijä(t)

Wayne Grudem & al.

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sidosasu

pehmeäkantinen

Sivumäärä

219

Julkaisuvuosi

2022