Nyt puhuvat saarnaajien vaimot

Ulla Riutta

24,00  19,20 

Millaista on olla tunnetun saarnaajan vaimo tämän päivän Suomessa? Tämän kirjan naiset ovat oman elämänsä, perheensä ja seurakuntansa sankareita. Kirja sisältää uskomattomia arjen tarinoita, Jumalan ihmeitä pienessä ja suuressa.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Antturi – Kallionpää – Kärnä – Manninen – Sahimaa –  Söderlund – Rahnasto – Vaurula – Yli-Vainio-Säily

Millaista on olla tunnetun saarnaajan vaimo tämän päivän Suomessa? Istua etupenkissä, käsilaukku sylissä, kuunnella, rukoilla ja hymyillä kauniisti seurakunnalle?

 – Minun kohdallani se ei toiminut, vaan olen aina etsinyt omaa paikkaani ja minuuttani, sanoo eräs tämän kirjan henkilö. Kyseenalaistaen saarnaajan vaimoon kohdistuvat odotukset ja paineet.

– Jos olisit tullut haastattelemaan minua joitakin vuosia sitten, en olisi kertonut. Nyt kerron, sanoo toinen.

Tabut menevät rikki kirjan henkilöiden kertomuksissa. Nyt puhuvat saarnaajien vaimot.

Saarnaajan perhe elää tavallista elämää, kuten muutkin perheet. Eikä kuitenkaan tavallista, kun isän tehtävänä on saarnata toisille toivoa, rauhaa ja iloa. Miten sanoma toimii perheyhteisössä silloin, kun lapsi lähtee omille teille tietymättömille ja jättää seurakunnan? Kun puolisot ajautuvat toisistaan erilleen? Kun perheen ruokakaappi on tyhjä, ja rahasta on sopimatonta puhua – palkkahan maksetaan vasta kerran taivaassa?

Tämän kirjan naiset ovat oman elämänsä, perheensä ja seurakuntansa sankareita. He ovat jopa hullun lailla Jumalaan luottavia elämänsä haasteissa. Eivätkä he luota turhaan eikä tyhjään. Kirja sisältää uskomattomia arjen tarinoita, Jumalan ihmeitä pienessä ja suuressa. Miehisestä kulttuurista kertoo varmaan se, että vaimoista ei juuri ole kirjoja tehty, saarnaajista kyllä. Kirja nostaa nämä arjen sankarit foorumille miestensä takaa.  Syystä.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58501826
Tekijä(t)

Ulla Riutta

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

224

ISBN

978-951-585-182-6

Painovuosi

2007

Sidosasu

kovakantinen