koskettava elämäkerta

Nyt tahdon elää

Linn Lindeman & Joel Sjöberg

23,00 

Nuoren naisen elämää hallitsivat huumeet, itsemurhayritykset, yliannostukset ja matkat ensiapupoliklinikalle ja sieltä pois. Linn oli liian sairas riippuvuushoitoon ja liian huumeriippuvainen psykiatriseen hoitoon. Kuinka monta itsemurhayritystä tarvittaisiin avun saamiseksi? Miten monta yliannostusta? Jumalalla oli kuitenkin toinen suunnitelma hänen elämälleen.

 

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

”Olin päättänyt kuolla heittäytymällä junan alle. Matkalla Jumala pysäytti minut ja päädyin hengelliseen kokoukseen. Sieltä alkoi uusi elämäni.”

Oletko sinä rikkinäinen? Onko sinulla viillellyt käsivarret? Onko sinulla rikkirevitty sydän? Puuttuuko sinulta toivo? Etkö pääse irti huumausaineiden helvetistä? Onko sinulla huono itsetunto? Jos vastaat kyllä, niin olet samassa tilanteessa, jossa Linn oli monia pitkiä, vaikeita vuosia. Katso tämän kirjan kantta! Näyttääkö siinä olevalla tytöllä menevän huonosti? Ei, sillä Jumala on tehnyt ihmeitä hänen elämässään. Lue tämä kirja avoimin sydämin, sillä sinulle voi tapahtua samoja asioita kuin Linnille! Sinulla on toivoa. Sinua rakastetaan.

– Sebastian Stakset

Alussa kaikki näytti idylliseltä. Talo maalla Arvikan ulkopuolella, äiti ja isä. Mutta idylli särkyi ja Linn koki trauman toisensa jälkeen. Isän alkoholiliikkeestä ostamista pulloista ja partaterästä, jolla viillellään ranteita, tulivat ensimmäiset keinot, joita Linn käytti lieventääkseen ahdistusta. Yläasteikäisenä Linn löysi huumeet.

Eräänä iltana hän istui humalassa rautatiekiskoilla ja kuunteli musiikkia korvakuulokkeistaan. Venäläistä rulettia ja avunhuuto. Toisena iltana hän makasi tajuttomana jalkakäytävällä Arvikan keskustassa veriset veitset ympärillään. Taas uusi avunhuuto. Mutta kukaan ei tuntunut kuulevan.

Uudenvuodenaattona keskiyöllä tähtitaivas valaistui ilotulitusraketeista. Mutta yhden pamauksista Linn kuuli sisältä asunnostaan. Oli tapahtunut jotakin, jota ei olisi voinut aavistaakaan. Sen hetken jälkeen mikään ei voinut lievittää hänen tuntemaansa ahdistusta.

Tätä seurasivat huumeet, itsemurhayritykset, yliannostukset ja matkat ensiapupoliklinikalle ja sieltä pois. Ajan myötä järjestelmässä oleva vika tuli ilmeiseksi. Linn oli liian sairas riippuvuushoitoon ja liian huumeriippuvainen psykiatriseen hoitoon. Kuinka monta itsemurhayritystä tarvittaisiin avun saamiseksi? Miten monta yliannostusta?

Eräänä päivänä Linn halusi pois tästä elämästä ja lähti kävelemään kohti Sävsjön juna-asemaa, jonka monet junat ohittavat täydessä vauhdissa. Sinä päivänä monen vuoden vaikea kärsimys vihdoin loppuisi.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58503578
Tekijä(t)

Linn Lindeman & Joel Sjöberg

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

238

ISBN

978-951-585-357-8

Painovuosi

2020

Sidosasu

pehmeäkantinen