pelastus

On Jeesus!

Keijo Rainerma

25,00  20,00 

Totista matkaevästä todellista evankeliumia kaipaavalle! ”Emme rakenna ihmisen varaan, vaan Jumalan sanan varaan. Siinä on toivottomuuden ja toivon ero. On pidettävä kiinni siitä, mikä kristillisyydessä on ydintä, vaikka juuri se on usein myös loukkaavinta.”

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Evankeliumi on maanläheinen, siinä on lannan ja olkien tuoksu, kaupunkiruuhkan kiihkeys, verta, hikeä ja kyyneleitä.

Kankaanpään rovasti Keijo Rainerma on kuunneltu julistaja. Hänen sanansa ylittävät kaikkia rajoja Radiokirkon saarnaajanakin. ”Kansa voi välittää vain sellaisesta kirkosta, joka itse ottaa sanomansa todesta” – näin Keijo Rainerma toteaa asettaen samalla rimakorkeuden omalle julistukselleen. Tämä kirja on totista matkaevästä todellista evankeliumia kaipaavalle. ”Korkeakirkollinen käsikirjakristillisyys hallittuine hartauskielineen, rooliasuineen ja juhlamenoineen tuo apua vain harvoille. Emme rakenna ihmisen varaan, vaan Jumalan sanan varaan. Siinä on toivottomuuden ja toivon ero. On pidettävä kiinni siitä, mikä kristillisyydessä on ydintä, vaikka juuri se on usein myös loukkaavinta.”

Kirjan sivuilla lukija kohtaa kysymyksen: Sinulla on yksi elämä. Mitä aiot tehdä sillä? Saat yhtyä vastaamaan: Elämän voi elää Jeesuksen kanssa tai ilman, mutta taivaaseen päästäksemme tarvitsemme sovittajan.

Vastarannalta kuuluvat jo valmistelun äänet. Antakaa taivaskaipuunne kasvaa, niin jaksetaan tehdä työtä ja kantaa vastuumme tässä vanhassa maailmassa.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58501467
Tekijä(t)

Keijo Rainerma

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

271

ISBN

951-585-146-7

Painovuosi

2005

Sidosasu

kovakantinen