Ale!
luottamus Jumalaanpelko

Pelkoa päin

Jentezen Franklin

5,00 

Mitä pelkäät eniten elämässäsi? Pelko vaikuttaa jokapäiväiseen elämäämme – se riistää ilomme, rauhamme ja jopa koko tulevaisuutemme. Jumala on sanonut, ettei meidän tarvitse elää pelon täyttämää elämää.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Mitä pelkäät eniten elämässäsi? Sairautta? Työpaikan menetystä? Epäonnistumista? Jotakin lapsillesi sattuvaa pahaa? Pelko vaikuttaa jokapäiväiseen elämäämme – se riistää ilomme, rauhamme ja jopa koko tulevaisuutemme. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Jumala on sanonut, ettei meidän ole pakko elää pelon täyttämää elämää.

Pelkoa päin –kirja auttaa sinua tunnistamaan ja voittamaan elämässäsi vaikuttavan pelon lähteen esittelemällä sinulle Jumalan taivaallisten aseiden arsenaalin – Hänen omat pelon karkottajansa. Kirja opettaa, kuinka opit käyttämään näitä aseita voidaksesi luottaa Jumalaan kaikilla elämäsi osa-alueilla. Niitä ovat…

  • raha-asiat
  • ihmissuhteet
  • usko
  • terveys

”Sillä Jumala ei ole antanut meille pelkuruuden henkeä, vaan voiman ja rakkauden ja raittiuden hengen.”

 – 2. Tim. 1:7

JENTEZEN FRANKLIN toimii Free Chapel -seurakunnan pastorina sekä Gainesvillessä Georgiassa että Orange Countyssa Kaliforniassa. Franklin on suosittu konferenssipuhuja, ja hänen televisio-ohjelmaansa Kingdom Connection esitetään viikoittain kansallisilla ja kansainvälisillä kanavilla. Hän on kirjoittanut useita kirjoja. Niistä kaksi, Fasting ja Believe That You Can ovat yltäneet New York Timesin parhaiten myyvien kirjojen listalle. Franklinilla ja hänen vaimollaan Cherisellä on viisi lasta. 

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58502298
Tekijä(t)

Jentezen Franklin

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

208

ISBN

978-951-585-229-8

Painovuosi

2010

Sidosasu

pehmeäkantinen