lähetystyö

Puusta putosi Jumalan Martti

Kaisu Paloheimo

22,00  17,60 

Martti Falck on lähetyssaarnaaja Jumalan kutsusta: Haiti, Dominikaaninen tasavalta, USA, Afrikka, Intia, Venäjä ja koti-Suomi, jossa kuuluisa lastenohjelma Ermot on tehnyt Martin kaiken kansan tutuksi.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

”Annan kunnioitukseni Martti Falckin rajoja ylittävästä rohkeudesta, luovuudesta ja työstään kansamme tulevaisuuden hyväksi.”

– KALEVI LEHTINEN

 Martti Falck on lähetyssaarnaaja Jumalan kutsusta: avioliittoleirillä tuli ilmestys valtavasta joukosta mustia ihmisiä ja Martista ainoana valkoihoisena heidän keskellään. Samaan aikaan maapallon toisella puolella Haitin pakolaisseurakunnan pastori sai taivaasta sanoman, joka koski Marttia, pastorille tuntematonta miestä. Eräällä matkalla he kohtasivat. Pastori osoitti Marttia ja huudahti: ”Hei, se olet sinä! Saimme Jumalalta viestin, että sinun näköisesi mies tulee seurakuntaamme! Tule!”

Martti Falckin lähetyskenttä on vuosien varrella kasvanut: Haiti, Dominikaaninen tasavalta, USA, Afrikka, Intia, Venäjä – tässä muutamia työmaita. Unohtamatta koti-Suomea, jossa kuuluisa lastenohjelma Ermot on tehnyt Martin kaiken kansan tutuksi.

”Martti Falck on Jumalan mies. Olen aina ihaillut hänen lapsenomaista ja pelotonta uskoaan. Avaa kirja ja hyppää kyytiin.”

– MARTTI OJARES, TV7:n perustaja ja toimitusjohtaja

Martti Falck syntyi kotiin, jossa isän alkoholismi, isoveljen skitsofrenia ja äidin uhrautuva yrittäminen pitää perhe koossa sai lisäväriä pienseurakunnasta, jossa Martti joutui maistamaan ankaraa uskonnollista painostusta. Puolison Anun kanssa on koettu sekä huimat bisnesvoitot että romahdukset taloudessa, perheessä ja terveydessä. Mutta myös uskomattomia Jumalan ihmeitä. Suurille massoille elämänavun välittänyt mies tietää mistä todistaa: Jumalan apu on koeajettu omassa ja perheen elämässä.

KAISU PALOHEIMO on ollut aktiivisesti mukana koulu- ja nuorisoevankelioimisessa.Tämä on hänen esikoiskirjansa.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58502021
Tekijä(t)

Kaisu Paloheimo

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

269

ISBN

978-951-585-202-1

Painovuosi

2008

Sidosasu

pehmeäkantinen