Juuri ilmestynyt

Raamatun sanoma

Juha Ahvio

19,00 

Raamatun sanoma – Kirja kirjalta Sinulle

Raamatun sanoma -kirjan lukujen äärellä voi pohtia, mietiskellä ja rukoilla. Teoksessa on 66 lukua kuten Raamatussa kirjoja. Kustakin kirjasta on valittu edustava teksti, jonka keskeisiä kohtia tarkastellaan.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Mikä on Raamatun sanoma meille nyt? Tämä kirja käsittelee Pyhän Raamatun eli Jumalan virheettömän ja totuudellisen  erityisen kirjallisen ilmoituksen sanomaa meille, Sinulle. 

Tässä kirjassa Raamatun sanoma avautuu raamattuteologisesti pääkohdittain, Raamatun avaintotuuksia esiin nostaen, näiden totuuksien uskomisen tämänhetkisiä sovelluksia esittäen. Raamatun sanomaa käydään läpi kirja kirjalta edeten.

Tässä teoksessa on 66 lukua kuten Raamatussa kirjoja. Kustakin kirjasta on valittu edustava teksti, jonka keskeisiä kohtia tarkastellaan.

Raamatun sanoma -kirjan luvut ovat samalla lyhyitä saarnoja. Kirjan lukujen äärellä voi pohtia, mietiskellä ja rukoilla. Hartaudenomaisesti, jos niin haluaa soveltaa.

Teoksen kirjoittaja JUHA AHVIO on teologian tohtori ja Helsingin yliopiston dogmatiikan dosentti sekä Raamatullisen tutkimuksen säätiön tutkimusjohtaja

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 9789515853721
ISBN

978-951-585-372-1

Tekijä(t)

Juha Ahvio

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sidosasu

pehmeäkantinen

Sivumäärä

142

Julkaisuvuosi

2022