Ale!
herätysKorkea Veisu

Rakkauden herätys

Teijo-Kalevi Lusa

5,00 

Kristinusko on ennen kaikkea rakkaussuhde Jeesuksen ja Hänen morsiamensa eli seurakuntansa välillä. Raamattu on Kristuksen rakkauskirje meille. Kuningas on tulossa takaisin ja morsianta valmistellaan.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Kevät, laulun ja rakkauden aika. Seurakunta herää talviunestaan. Viikunapuu kukkii ja kesä – Jeesuksen tulemus – on lähellä. Morsiamen rakkaus herää ja hän suorastaan juopuu rakkaudesta. Korkean veisun profeetallinen sanoma avautuu nyt!

Ehtoosade-kirjassaan TEIJO-KALEVI LUSA esitti seikkaperäisesti, mitä Raamattu opettaa lopun ajan suuresta herätyksestä. Samalla käytiin läpi viimeisten sadan vuoden herätysten historia ja pohdittiin, mikä tulee olemaan kevätsadekauden viimeisen aallon erityinen tunnusmerkki. ”Nyt tiedän, että se on rakkaus”, toteaa Lusa. ”Viimeinen hengenvuodatus tulee olemaan erityinen rakkauden herätys.”

Kun keskeisin saa olla keskeisimpänä, kristinusko osoittautuu ennen kaikkea rakkaussuhteeksi Jeesuksen ja Hänen morsiamensa eli seurakuntansa välillä. Raamattu on Kristuksen rakkauskirje meille. Nyt Kuningas on tulossa takaisin ja morsianta valmistellaan. Hääilo valtaa seurakunnan ja se saa kokea rakkauden herätyksen. Tärkein ja suurin kaikesta on rakkaus.

Tässä kirjassa käsitellään herätyksen ja rakkauden teemoja hyvin syvällisellä ja Jeesus-keskeisellä tavalla. Samalla Raamatun kaunein kirja, Korkea Veisu, avautuu kokonaan uudessa profeetallisessa valossa. Juutalaisten häiden symboliikka aukaisee valtavia näköaloja Jumalan pelastussuunnitelmaan ja taivaallisiin Karitsan häihin, joiden Lusa uskoo alkavan jo maan päällä.

Teijo-Kalevi Lusa on aiemmin kirjoittanut neljä profeetallista teosta. Nyt hänen palvelutehtävänsä on saanut uusia sävyjä. Painotus ei ole enää tiedossa vaan rakkaudessa. Tämä kirja pitää sisällään syvällistä karismaattista opetusta, vahvaa ruokaa ja uutta viiniä, joka ”juovuttaa morsiamen rakkaudesta”!

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58501741
Tekijä(t)

Teijo-Kalevi Lusa

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

208

ISBN

978-951-585-174-1

Painovuosi

2007

Sidosasu

pehmeäkantinen