Sanan salakuljettaja

Veli Andreas & John ja Elizabeth Sherrill

23,00 

Kuusikymmentä vuotta sitten nuori hollantilaismies sai sydämelleen Raamattujen salakuljettamisen kommunistiseen Itä-Eurooppaan. Siitä alkoi suuri seikkailu.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Kun nuori hollantilaismies sai sydämelleen Raamattujen salakuljettamisen Itä-Eurooppaan, alkoi suuri seikkailu. Yhden miehen missio maailman muuttamiseksi.

Toisen maailmansodan jälkeen rautaesiripun takana elävät kristityt olivat yksinäisempiä kuin koskaan. Heitä vainottiin uskonsa tähden, ja he luulivat jääneensä unohduksiin. Veli Andreaksen rohkea toiminta osoitti luulon vääräksi. Hän salakuljetti ensin muutamia, sitten satoja, sitten tuhansia Raamattuja rajojen yli niitä kipeästi tarvitseville.

Hänen tositarinaansa lukee kuin jännityskertomusta, ja se onkin innoittanut miljoonia ihmisiä kautta maailman. Yhden miehen missiosta syntyi Open Doors -järjestö, joka palvelee vainottuja kristittyjä jo yli 60 maassa. Tämä juhlapainos sisältää valokuvia Veli Andreaksen matkoilta ja erikoishaastattelun, jossa hän kertoo muun muassa käynneistään Gazassa ja muualla Lähi-idässä sekä Kiinassa ja Afrikan maissa. Hän pohtii myös seurakunnan nykyisiä haasteita.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 9789524758390
Tekijä(t)

Veli Andreas & John ja Elizabeth Sherrill

Kustantaja

Päivä Osakeyhtiö

Sivumäärä

336

ISBN

978-952-475-839-0

Painovuosi

2017

Sidosasu

pehmeäkantinen