Ale!

Siunattuja jo syntyessämme

David Yonggi Cho

5,00 

Toisin kuin teoriaa tarjoavat julistajat, Cho tietää, mikä toimii kristityn elämässä. Teos sisältää täyden evankeliumin sydänsanoman hengelle, sielulle ja ruumiille. Kymmenen vahvaa lukua siunatusta elämisestä Kristuksen lahjoittamassa uskossa.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

  • Varjele uskoasi Jumalaan.
  • Käsittele vastoinkäymisiäsi väärin ymmärrettyinä myötäkäymisinä.
  • Rukoile Jumalan Sanan pohjalta uskon rukouksia. Rukoilijalle vastataan aina.
  • Anna anteeksi niille jotka ovat rikkoneet sinua vastaan.

Lähes miljoonajäsenisen Yoidon seurakunnan perustaja YONGGI CHO on ollut joitakin vuosia eläkkeellä korealaisen megaseurakunnan jokapäiväisen johtamisen tehtävistä. Globaali vaatimus kohdistuu häneen: Chon täytyy jatkaa opettamistaan, kunnes nykyinen sukupolvi on saanut ammentaa häneltä omaisuudekseen niin täyden evankeliumin, toimivan rukoustyön kuin seurakuntakasvunkin totuudet. Koko maailmanlaaja kristikunta on Chon nykyinen seurakunta. Kaikkien teknisten välineiden kautta hän laajentaa hänelle uskotun sanoman levittämistä.

Neljä teesiä esittelytekstin yläosassa ovat kiteytyneet Yonggi Chon pitkässä ja monipuolisessa elämäntyössä koetelluiksi jumalallisiksi totuuksiksi. Hän on tukeutunut niiden sisältöön elämänsä vaikeimmissa koetuksissa. Toisin kuin teoriaa tarjoavat julistajat, Cho tietää, mikä toimii kristityn elämässä – tämä kirja on siitä oivallinen osoitus. Teos sisältää täyden evankeliumin sydänsanoman hengelle, sielulle ja ruumiille. Kymmenen vahvaa lukua siunatusta elämisestä Kristuksen lahjoittamassa uskossa.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58502373
Tekijä(t)

David Yonggi Cho

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

160

ISBN

978-951-585-237-3

Painovuosi

2010

Sidosasu

pehmeäkantinen