Lähi-itä

SOTA? Iran, Israel ja Raamatun profetiat

Mark Hitchcock

22,00 

”Kokonaisuutena erinomainen osoitus siitä, miten Raamatun sanoma ja tämän päivän uutiset osuvat kohdalleen. Profeettojen vuosituhantiset sanomat avautuvat lukijan silmien eteen. Erinomainen lähdeteos.”

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Iran ja Israel sodassa.

Maailmamme muuttuu. Miten ja milloin?

Iran on toistuvasti julistanut päämääräkseen tuhota Israel. Iran on valmis ydinsotaan – ei vain Lähi-idässä, vaan koko maailmassa. Iranin ja Israelin välisen sodan mahdollisuus sisältää pelottavia näkökulmia. Näitä ovat maailmanlaajuinen taloudellinen kaaos, kasvavat islamin aiheuttamat jännitteet, valtiojohdetun terrorismin purkautuminen läntisellä pallonpuoliskolla, yleinen turvattomuus, ajautuminen islamilaiseen diktatuuriin.

Raamatun profetioihin perehtynyt tutkija Mark Hitchcock valaisee vahvoin perusteluin Lähi-idän merkittävintä konfliktia. Tuloksena silmiä avaava selvitys tämän ja huomispäivän tapahtumien yhteydestä raamatullisiin ennustuksiin. Hätkähdyttävä todistusvoima Raamatun uskottavuudesta nousee esille kirjan sivuilta.

MARK HITCHCOCK on kirjoittanut yli 20 kirjaa raamatullisen lopun aikojen profetian aihepiiristä. Useat teokset on käännetty suomen kielelle, mm. Eurot pois – siru tulee ja Antikristus. Tekijä on väitellyt teologian tohtori, seurakunnan johtaja Oklahomassa, ja Dallas Theological Seminaryn dosentti. Hänellä ja vaimollansa Cherylillä on kaksi poikaa.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58502762
Tekijä(t)

Mark Hitchcock

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

192

ISBN

978-951-585-276-2

Painovuosi

2013

Sidosasu

pehmeäkantinen