Tuhkasta syntyi herätys

James W. Goll

23,00 

Poikkeuksellinen Israel-kirja, jossa avautuu tuore käsitys uuden liiton kristillisen seurakunnan ja Israelin kohtalonyhteydestä. Kirja on reportaasi, aikamatka, profeetallinen ilmestys, jännittävä – jokaisen Israelia rakastavan unelmakirja.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Jos tämä kirja olisi kirjoitettu ennen holokaustia – ja se olisi luettu ja uskottu maailmalla – eletty historia olisi toisenlainen.  Jos et nyt lue ja toimi, mitä silloin voikaan tapahtua juutalaisille ja Israelille. – CINDY JACOBS, KOSMOPOLIITTI, JOHTAVA ESIRUKOILIJA

JAMES W. GOLL on kansainvälisen Rukous Myrsky liikehdinnän johtaja.  Hänen työkenttänsä on koko asutettu maanpiiri – hänen sydämensä kuitenkin sykkii Israelin ja Jumalan kansan kohtalon keskipisteessä.  Ja millä tavalla!

Israelista kirjoitetaan.  Harvemmin syntyy kirjoja, joissa juutalaisen kansan ja Israelin menneisyys, nykyisyys, tulevaisuus elävät kuin laajakangas-elokuvassa, juonen punaisena lankana ollen kuivettuneitten luitten ja tuhoamisleirien tuhkan muuntuminen käsittämättömäksi aikamme suurimmaksi ihmeeksi – josta toistaiseksi ei ole nähty kuin sirpale. Lue tämä kirja ja näet kokonaisuuden.  Kirja on reportaasi, aikamatka, profeetallinen ilmestys, jännittävä – jokaisen Israelia rakastavan unelmakirja.  Poikkeuksellinen Israel-kirja, jossa myös avautuu tuore käsitys uuden liiton kristillisen seurakunnan ja Israelin kohtalonyhteydestä.

EHDOTAN KIRJAA NIIDEN LUETTAVAKSI, JOTKA TAHTOVAT OLLA OSA ISRAELIN JA SEURAKUNNAN VIIMEISESSÄ SUURESSA HERÄTYKSESSÄ. – JONATHAN BERNIS, ”RABBI KATSOO LOPUN AIKAAN” -KIRJAN TEKIJÄ

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58502908
Tekijä(t)

James W. Goll

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

223

ISBN

978-951-585-290-8

Painovuosi

2014

Sidosasu

pehmeäkantinen