Ale!
profetiat

Tuntemattoman profeetan päiväkirja

Wendy Alec

5,00 

”Nostakaa päänne, vapautuksenne päivä on lähellä!” Tuntematon profeetta, Wendy Alec sai sanoman Jeesukselta. Sanoma käsitteli viimeisten päivien ahdistavaa otetta, mutta siihen sisältyi myös lupaus.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Jeesus puhui: armosta. Tuomiosta. Rahasta. Kodista. Perheestä. Seurakunnasta. Herätyksestä. Kansojen tulevista kohtaloista.

Sanoma annettiin henkilölle, joka aluksi esitettiin maailmalle vain nimimerkillä Tuntematon Profeetta. Sanoma vastaanotettiin kymmenen vuorokauden aikana. Jeesus Kristus puhui. Kyynelten ja itkun alta. Aiheena se, mitä oli tuleva, alkaen Israelista, päätyen kristittyyn kotiin.

Jeesus saapui uudestaan. Kahdesti. Nyt Hänen ennustava sanomansa käsitteli viimeisten päivien ahdistavaa otetta Hänen omistaan, Jumalan valituista. Jeesus varoitti selkein sanomin sokeuttavasta, eksyttävästä, viettelevästä pimeyden verkosta, himosta ja Iisebelistä, luopumuksesta. Jeesus näytti pimeyden ruhtinaiden tulemisen vaunuillaan, perässään syvyyden pataljoonat.

Mutta – kuului lupaus – juuri tällaisina päivinä ilmestyisi Armo ja Laupeus ja Totuus, Jumalan kansa herätettäisiin viimeiseen nousuun, ihmeitä ja tunnustekoja koettaisiin ja esiriput taivaan vallan edessä avattaisiin. Profeetalle annettiin hämmästyttävä hyvyyden viesti: hylätyt, vääryyksien uhrit, surevat, synneissään sidotut, petetyt, sairaat, konkurssin tehneet, kaikki saisivat kosketuksen Isältä verhon takaa. Etkö tahtoisi tietää, mikä odottaa sinua? 

Tuntematon profeetta on WENDY ALEC. Hänen nimeään ei esiinny kirjan kannessa. Alun alkaen tarkoitus oli jättää profeetan henkilöllisyys kokonaan salaisuudeksi. ”Kirjoittaessani päiväkirjaani Jeesuksen ilmestymisestä varoin koskettamasta Hänen kunniaansa – tämä ei ollut minun työtäni, ei minun sanojani.” Wendy taipui paljastamaan henkilöllisyytensä osana vastuullisuuttaan sanoman välittäjänä. Wendy Alec ja hänen puolisonsa tulivat uskon varassa Afrikasta Englantiin ja perustivat lähes kaksikymmentä vuotta sitten Euroopan ensimmäisen kristillisen tv-verkon, Suomessakin TV7:n kautta hyvin tunnetuksi tulleen GOD TV:n.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58502878
Tekijä(t)

Wendy Alec

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

168

ISBN

978-951-585-287-8

Painos

2. painos

Painovuosi

2013

Sidosasu

kovakantinen