Ale!
unet Raamatun valossa

Unet ja näyt

Perry Stone

5,00 

Onko mahdollista, että unella tai näyllä on hengellinen merkitys? PERRY STONE selittää näkyihimme ja uniimme sisältyviä varoituksia ja johdatusta ainutlaatuisella yhdistelmällä Raamatun-tietämystä ja hengellistä näkökykyä.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Yrittääkö Jumala kertoa sinulle jotakin? Oletko koskaan nähnyt unta tai näkyä, joka oli niin elävä, että se pysyi mielessäsi päiväkausia? On mahdollista, että unellasi on hengellinen merkitys ja että saamasi näky oli sanoma Jumalalta.

Kirjassaan Unet ja näyt, bestseller-kirjailija ja julistaja PERRY STONE selittää näkyihimme ja uniimme sisältyviä varoituksia ja johdatusta – liittäen mukaan kattavan listan unien yleisistä merkityssisällöistä. Ainutlaatuisella yhdistelmällä Raamatun tietämystä ja hengellistä näkökykyä, Stone antaa meille vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Onko uneni todella sanoma Jumalalta?
  • Miten erotan erityyppiset hengelliset näyt?
  • Miksi näen painajaisia tai epäpuhtaita unia?
  • Mitä uneni kuolleesta läheisestä tarkoittavat?

PERRY STONE on lukuisten bestseller-kirjojen kirjoittaja. Näitä ovat mm. Parantava ateria, Peto on vapaana ja tämä kirja. Stone johtaa erästä Amerikan nopeimmin kasvavaa seurakuntaa, The Voice of Evangelism’ia. Perry Stone on myös kansainvälisesti tunnettu evankelista, joka on opiskellut sekä Lee Collegessa että Covenant Life Christian Collegessa, jossa hän suoritti teologian kandidaatin tutkinnon. Perry Stone asuu Clevelandissa Tennesseessä vaimonsa Pamin ja kahden lapsensa kanssa.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58502601
Tekijä(t)

Perry Stone

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

240

ISBN

978-951-585-260-1

Painovuosi

2012

Sidosasu

pehmeäkantinen