Vankina Iranissa

Maryam Rostampour ja Marziyeh Amirizadeh (John Perry)

23,00 

Kaksi nuorta naista odotti 259 vuorokautta kuolemantuomion toimeenpanemista Evinin vankilassa Teheranissa. He olivat kristittyjä. Tosikertomus uskosta ja toivosta Teheranin pahamaineisen vankilan kauhun syövereissä.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

MARYAM ROSTAMPOUR ja MARZIYEH AMIRIZADEH syntyivät muslimiperheisiin Iranissa. He kääntyivät kristinuskoon ja kohtasivat vuonna 2005 opiskellessaan teologiaa Turkissa. Tietoisena valintansa hinnasta he palasivat Iraniin evankelioidakseen kansaansa. He jakoivat Uusia testamentteja, muodostivat verkostoja ja perustivat kaksi maanalaista kotiseurakuntaa, yhden opiskelijoille, toisen miestensä hylkäämille, prostituoiduiksi pakotetuille naisille. Salainen poliisi oli neitosten kintereillä, mutta he kulkivat yhdestä Jumalan ihmeestä toiseen ja jatkoivat palvelutyötään.

Vuonna 2009 heidät vangittiin ja tuomittiin evinin vankilaan hirtettäviksi. 259 vuorokautta he elivät maailman hirvittävimmässä vankilassa. Kristuksen kieltäminen ainoana Herrana ja Jumalana ja paluu islaminuskoon olisi tuonut välittömän vapautumisen. Naiset kieltäytyivät. He todistivat ja voittivat sieluja. Jumala lähetti herätyksen. Vankilasta tuli heidän kirkkonsa. Kansainvälisen painostuksen mutta ennen kaikkea Jumalan suoranaisen ihmeen johdosta heidät vapautettiin, syytteistä luovuttiin ja he saivat poistua maasta. Uskon tähden vainottuina he saivat turvapaikan Yhdysvalloista, josta käsin he koordinoivat avustusohjelmia Iranissa ja muualla kärsivien kristittyjen tueksi. Billy Grahamin järjestö on yksi Maryamin ja Marziyehin työn suosittelijoista.

“Onko Jumala tuonut nämä naiset keskuuteemme valmistamaan kansaansa siihen, mikä saattaa kohdata meitäkin? Vankina Iranissa -kirja vahvisti uskoani.”

– ANNE GRAHAM LOTZ

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58502816/3
Tekijä(t)

Maryam Rostampour ja Marziyeh Amirizadeh (John Perry)

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

288

ISBN

978-951-585-281-6

Painos

3. painos

Painovuosi

2019

Sidosasu

pehmeäkantinen