Ale!
kristityn vaellus

Veljiemme syyttäjä

Poul Madsen

5,00 

Nyt myynnissä viimeiset kappaleet!

”Ole kaikkein vaativin oman elämänvaelluksesi suhteen. Muista: osoittaessasi yhdellä sormella lähimmäistäsi, kolme sormea osoittaa itseäsi!” – Poul Madsen ja 12 neuvoa kristityille.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Vältä joutumasta veljien syyttäjän rintamaan – seuraa Poul Madsenin 12 neuvoa

 1. Älä koskaan käsittele toisten kristittyjen elämään liittyviä ongelmia lasten tai nuorten kuullen.
 2. Älä koskaan puhu toisten kristittyjen ongelmista tai synneistä ennen kuin olet puhunut asioista heidän itsensä kanssa.
 3. Puhu lähimmäisistäsi aina sellaisella tavalla, etteivät sivusta sinua kuuntelevat maailman ihmiset huomaa pohtivansa kristityiksi tunnustautuvien pahansuopaisuutta ja välinpitämättömyyttä heikommista.
 4. Älä ole nopea puolustamaan itseäsi ja omia näkökohtiasi.
 5. Ole kiitollinen kun näkemyksiäsi ja kuvitelmiasi toisista oikaistaan paremmalla asiantuntemuksella kuin mitä itse omistat.
 6. Oletko vielä uskossasi nuori ja koetuksia kokematon? Varo asettamasta omia näkemyksiäsi ja itsevarmuuttasi mitaksi tilanteissa, joissa kysytään jopa vuosikymmenten sielunhoidollista ja muuta hengellistä kokemusta.
 7. Älä imaise sieluusi huhupuheita.
 8. Käännytä sielusi porteilta pahansuopaiset panettelevat syytöspuheet.  Jos sallit niille asumuksen sisimmässäsi, ne saastuttavat elämäsi.
 9. Raamattu kehottaa kääntämään kaikki parhain päin.
 10. Ole kaikkein vaativin oman elämänvaelluksesi suhteen. Muista: osoittaessasi yhdellä sormella lähimmäistäsi, kolme sormea osoittaa itseäsi. Vaadi siis kolminkertaista esimerkillisyyttä itseltäsi asioissa, joissa koet voivasi arvostella ja syyttää toista.
 11. Älä koskaan suurentele tapahtumia tai niitten seurauksia.
 12. Muista olla kaikessa totuudellinen.

POUL MADSEN oli tanskalainen lakimies, joka koki johdatukseksi antautua Raamatun opettajaksi.  Hän perusti Kööpenhaminaan ja muualle Tanskaan jäsenkortittomia kristillisiä yhteisöjä.  Hän julkaisi MOD MÅLET lehteä ja kirjoitti lukuisia kirjoja.  Madsen vieraili kokoussarjoissa Suomessa.  Hänen teoksiansa käännettiin suomeksi ja  julkaistiin mm. Suomen Raamattuopiston ja Kuvan ja Sanan toimesta.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58502335
Tekijä(t)

Poul Madsen

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

64

ISBN

978-951-585-233-5

Painovuosi

2010

Sidosasu

nidottu