lopunajat

Venäjä, islam, Israel

John F. Walvoord, Mark Hitchcock

22,00  17,60 

Professori John F. Walvoordin ennakkokuvaukset itärajamme takana tapahtuvasta ovat meille suomalaisille hätkähdyttävää, mutta myös ohjeellista luettavaa – Venäjän karhu on liikkeellä ennustusten mukaan.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Vuosituhansien aikana heprealaisten profeettain ennustuksia luettiin kirjakääröistä. Tänään jokainen, joka tahtoo, näkee ennustusten toteutuvan.

Tämän kirjan ensimmäinen suomenkielinen painos ilmestyi 2008.  Sen ja  nyt käsissä olevan uuden painoksen välisinä  vuosina maailman tapahtumien raju vauhti on entisestään kiihtynyt – ja kuten tämä kirja osoittaa – Raamatun profetiat toteutuvat hämmästyttävällä tarkkuudella. Tekijän dramaattiset ennakkokuvaukset itärajamme takana tapahtuvasta ovat meille suomalaisille tuoreudessaan hätkähdyttävää, mutta myös ohjeellista luettavaa – Venäjän karhu on liikkeellä ennustusten mukaan.

Tämän kirjan otsikossa esiintyy kolme erisnimeä. Jokaiseen niistä liittyy profetioita, joiden arvioimisessa ja selittämisessä maailman ykkösrivin auktoriteetti on nykyaikaisen raamatullisen profetian selittämistaidon isä, Dallasin Teologisen seminaarin legendaarinen professori JOHN F. WALVOORD. Alkuperäistekstin on viimeistellyt huipputuorein esimerkein John F. Walvoordin ansioitunut erityisoppilas, megaseurakunnan johtaja ja Suomessakin julkaistu kirjailija MARK HITCHCOCK.

Professori Walvoord herätti aikanaan vahvaa kritiikkiä kirjoillaan, joissa selitettiin Raamatun ennustavan paitsi juutalaisvaltion jälleentulemista, myös Jerusalemin vapauttamista Israelin hallintaan, rautaesiripun ja Neuvostoliiton hajoamista, öljykriisin ja öljyn hinnan nopean nousun ilmenemistä lopun merkkinä ja ennen kaikkea Googin ja Harmagedonin sotilaallisten kriisien puhkeamista. Tänään ennustuksille ei hymyillä.

Tätä kirjaa on myyty alkuperäispainoksena USA:ssa 2 miljoonaa kappaletta.

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58503011
Tekijä(t)

John F. Walvoord, Mark Hitchcock

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

240

ISBN

978-951-585-301-1

Painos

2. painos

Painovuosi

2015

Sidosasu

pehmeäkantinen