Ale!

Viimeinen kamassi ja muita idän uskonsankareita

Rauli Lehtonen

5,00 

Lähetystyöhön motivoiva Jeesuksen paluun odotus kulkee näkymättömänä lankana läpi kirjan ja inspiroi lukijaa viemään hyvää sanomaa eteenpäin. Sopii erinomaisesti myös lähetystyöhön innoittavaksi oppikirjaksi.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Kirjassaan Viimeinen kamassi Rauli Lehtonen antaa puheenvuoron tutuille ja tuntemattomille idän kristityille. Se kertoo miten evankeliumi saavuttaa uusia kansoja – burjaatteja, turkmeeneja, mordvalaisia, udmurtteja ja monia muita etnisiä ryhmiä. Samalla lukija saa hyvän läpileikkauksen varhaisempaankin kristillisyyden leviämiseen naapurimaassamme.

Henkilögalleria kaikkine eksoottisine nimineen ja sankareineen on mahtava. Näin myös uskonsankareiden visiot, uhraukset ja kunnioitus Jumalaa ja Hänen johdatustaan kohtaan. Lähetystyöhön motivoiva Jeesuksen paluun odotus kulkee näkymättömänä lankana läpi kirjan ja inspiroi lukijaa viemään hyvää sanomaa eteenpäin. Siksi se sopii myös lähetystyöhön innoittavaksi oppikirjaksi.

Kirjoittaja kertoo myös monista raiteista, joilla Suomen ja idän uskovien tiet ovat kohdanneet ja kulkeneet yhdessä. Hän korostaa erityisesti rukouksen merkitystä silloinkin, kun rukoilija ei itse saa tietää, onko rukouksella ollut vaikutusta.

Rauli Lehtonen on aikaisemmin toiminut International Bible Societyn raamatunkäännösten koordinaattorina (1979-84), Avainsanoma-yhdistyksen vt. toiminnanjohtajana (1984-86) sekä 25 viime vuotta yhteiskristillisen lähetysjärjestön Ljus i Österin lähetyssihteerinä. Lisäksi hän on myös Ruotsin helluntaiherätyksen Euraasian lähetystyön johtaja ja Avainmedian hallituksen asiantuntijajäsen.

Sisältää värivalokuvaliitteen

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 9789516460614
Tekijä(t)

Rauli Lehtonen

Kustantaja

Avainmedia

Sivumäärä

170

ISBN

978-951-646-061-4

Painovuosi

2011

Sidosasu

kovakantinen