Ale!

Yliluonnollista

Sid Roth

5,00 

”Olen juutalainen ja kasvoin traditionaalisessa synagoga-ympäristössä. Olin ylpeä juutalaisuudestani, vaikka raha olikin Jumalani. Ajauduin okkultismiin ja olin menettää henkeni.” Hämmästyttäviä kertomuksia kahden vallan kamppailuista ja Jeesuksen voitoista.

Kappalemäärä:

Tuote on varastossa. Toimitus 3-6 työpäivässä.

Kuvaus

Kuka on mies, jonka tv-ohjelmaa seurataan Suomessa huikein katsojaluvuin?

SID ROTH on hänen nimensä. Näin hän esittelee itsensä:

”Olen juutalainen. Olen sekä Israelin että Yhdysvaltain kansalainen. Kasvoin traditionaalisessa synagogaympäristössä. Olin ylpeä juutalaisuudestani, mutta uskonnolla ei ollut mitään annettavaa minulle. Jumalani oli raha. Päätin, että kolmekymppisenä olen miljonääri. En saavuttanut päämäärääni. Jätin vaimoni, perheeni, pankkiirintyöni. Lähdin etsimään kokonaan uutta elämää okkultismista – ja sillä tiellä olin menettää järkeni ja henkenikin. Kristitty liikemies haastoi minut tutkimaan Uutta testamenttia ja tutustumaan Messiaaseen. Sielussani asuva henkivalta yritti silloin surmata minut. Huusin Jeesusta avuksi. Hän vapautti minut. Hän antoi minulle takaisin perheeni. Vuodesta 1972 olen ollut Jeesuksen todistaja ja sielujenvoittaja. Maailmanlaajuisesti seurattu tv-ohjelmani opastaa ihmisiä pimeydestä kristuksen kohtaamisessa koettavaan valoon.”

 TV7 välittää suomalaisille katsojille Sid Rothin ohjelmatuotantoa. Monien tv-kanavien ohjelmasarjoissa käsitellään yliluonnollisia ilmiöitä. Sid Rothin YLILUONNOLLISTA ohjelmissa toimittajalla itsellään on dramaattinen yhteys järjen ja tajunnan rajojen takaisiin ilmiöihin. Hän tietää miten Jeesus vapauttaa kahleista. ”35 vuoden ajan olen hankkinut tietoa ihmisten yliluonnollisista kokemuksista. Tähän kirjaan olen valinnut kymmenen kaikkein hämmästyttävintä kertomusta kahden vallan kamppailuista ja Jeesuksen voitoista”, Sid Roth kommentoi kädessäsi olevaa teosta. Silmäile sisällysluetteloa – selaile kirjaa – lue!

Lisätiedot

Tuotetunnus (SKU) 58502588
Tekijä(t)

Sid Roth

Kustantaja

Kuva ja Sana

Sivumäärä

176

ISBN

978-951-585-258-8

Painovuosi

2011

Sidosasu

pehmeäkantinen