MIKÄ ON PATMOS?

TULE PATMOSYSTÄVÄKSI

Kutsumme sinua auttamaan ja rukoilemaan, tekemään työtä kanssamme.

Tilaa  patmospostia.

Haluatko tietää mitä apusi saa aikaan? Tilaa patmospostia. Saat kerran kuussa kotiin kannettuna ajankohtaisen tietopaketin työmme  haasteista ja tuloksista. Mukana  myös ajankohtaista ja raamatullista opetusaineistoa Leo Melleriltä sekä tietoja tilaisuuksistamme ja uusista puheäänitteistämme.

Tilaa patmospostia kotiisi.

Tilaa sähköinen tiedotteemme.

Antamalla sähköpostiosoitteesi saat uutisia ja ajankohtaista tietoa työstämme nopeasti suoraan sähköpostiisi.

Tilaa e-tiedotteemme.

 

Tuomme toivon ihmisarvoisesta ja iankaikkisesta elämästä.

PATMOS LÄHETYSSÄÄTIÖ on vuonna 1971 perustettu täysin suomalaisin yksityisin lahjoitusvaroin toimiva kirkkokunnallisesti sitoutumaton kristillinen lähetys- ja avustusjärjestö. Toimimme Suomen lisäksi yli 25 maassa. Työskentelemme yhteistyössä kansainvälisten järjestöjen sekä kansallisten ja paikallisten kristillisten ryhmien kanssa tukien Kristuksen ruumiin ykseyttä ja yhteyttä. Olemme toiminnassamme sitoutuneet yleisevankelikaaliseen Lausannen julistukseen (1974). Korostamme evankeliumin muuttumatomuutta ja tunnustamme Raamatun erehtymättömänä Jumalan sanana

Patmostyön visio on kiteytettynä Kahden käden evankeliumissa. Se merkitsee ihmisten ajallisten ja hengellisten tarpeiden huomioon ottamista tuomalla tarvitseville ajallista apua ja evankeliumia. Tahdomme kulkea sinnekin, mihin muut eivät ole kulkeneet - sodan, luonnonkatstrofien tai saavuttamattomien kansanryhmien aluelle. Tällä hetkellä Patmoksen ulkolähetystyö tavoittaa apua ja evankeliumia tarvitsevat 25 maassa, neljällä mantereella. Kannamme myös huolta uskonsa tähden vainotuista eri puolilla maailmaa. 

Patmostyön arvot kumpuavat Raamatun ihmiskuvasta ja Jeesuksen opetuksista. Jumala on luonut ihmisen omaksi kuvakseen, mieheksi ja naiseksi. Siksi jokainen ihminen on arvokas ja jokaisella on oikeus ihmisarvoiseen elämään. Jokaisella on oikeus kuulla evankeliumi Jeesuksesta sekä vapaasti vastaanottaa evankeliumi ja elää kristittynä uskoansa julki. 

PATMOKSEN ULKOLÄHETYKSEEN sisältyy vahva näky sekä humanitaarisesta auttamisesta että evankeliumin julistamisesta. Työskentelemme ihmisarvoisen elämän ja iankaikkisen elämän puolesta. 

PATMOKSEN SISÄLÄHETYSTYÖSSÄ  (mediatyö, kokoustoiminta, koulu- ja nuorisotyö) keskeistä on kristillisen uskon ja evankeliumin viestittäminen sähköisten medioiden (radio, televisio, internet) sekä painetun sanan (Kustannus Oy Kuva ja Sana) ja kristillisten tapahtumien välityksellä (kokoustoiminta, leirit, konsertit jne.)

RADIO PATMOS on Patmos Lähetyssäätiön Suomessa ylläpitämä ei-kaupallinen kristillinsen radioasema, joka on toiminut vuodesta 2013 ensin väliakaisilla radioluvilla ja vuodesta 2017 alkaen 10 vakituisella taajuudella. 1.10.2017 Radio Patmos sai 15 väliaikaistaajuutta lisää ja aseman ohjelmatarjontaa kuullaan vuonna 2017 syksyllä siis 25 paikkakunnalla ympäri Suomen. Radio Patmos on kuultavissa myös netin välityksellä kaikkialla. Patmoksen oman henkilöstön toimittamien ohjelmien lisäksi asemalla kuullaan eri kristillisten tahojen tuottamia ohjelmia. 

Savenvalajan paja on Patmos Lähetyssäätiön pääkaupunkialueen hengellisen kokoustoiminnan keskus. Se sijaitsee Patmostalolla Etelä-Haagassa. Se kokoaa ihmiset hengellisiin tilaisuuksiin ajankohtaisten raamattutuntien, opetustilaisuuksien, seminaarien, hengellisen musiikin, rukouskokousten, lastentapahtumien, nuortenkokousten yms. hengellisen yhteyden äärelle. 

Erilaiset maakuntakokoukset tavoittavat patmostyön ystävät kasvokkain eri paikkakunnilla kolme neljä kertaa vuodessa pidettävissä erittäin suosituissa patmostilaisuuksissa ajankohtaisten raamattutuntien ja patmostyön kuulumisten äärellä.

"Come Home" koulu- ja nuorisotyö tavoittaa kymmeniä tuhansia ala- ja yläastelaisia koululaisia ympäri Suomen sekä vanhempia vanhempainilloissa. Riku Rinteen johtama toiminta on muodostunut yhdeksi maamme mittavimmista nuorisotyön muodoista. "Come Home"ohjelmat näkyvät ja kuuluvat viikoittain radiossa ja tv:ssä tavoittaen nuoria evankeliumin toivon sanomalla.