Anna Deikun: Yhdysvaltain itärannikon venäjänkielisen juutalaistyön rukousaiheet 15.6.2021

“Apostolit todistivat suurella voimalla Herran Jeesuksen ylösnousemuksesta , ja suuri armo oli heillä kaikilla”.  – Apostolien teot 4:33

Rakkaat Muurinvartijat,

Kirjoitin tänään tämän  jakeen rohkaisuksi verkkosivulle sisarillemme, jotka ovat työmme yhteydessä. He olivat mukanamme naisten sielunhoitopäivillä Pennsylvaniassa. Jumalan elävä ja voimallinen läsnäolo oli todellinen. Torstaista pyhäiltaan reilut 60 sisarta, kaksi tai enemmänkin sukupolvia saumattomasti yhdessä.

Tahdon kiittää jokaista teitä, jotka rukoillen ja siunaten jaksatte muistaa venäjän- juutalaisten keskuudessa tehtävää palvelutyötä. Palkitkoon Taivaan Isä teille jokaiselle ansionne mukaan. Monet sisaristamme olivat valmistautuneet edeltä käsin henkilökohtaiseen sielunhoitopalveluun, johon erotimme julistetun Sanan jälkeen yhden kokonaisen päivän. Sain etuoikeuden palvella monia, jotka kaikesta sydämestään etsivät Herraa, Israelin Jumalaa ja ymmärsivät että Jeesuksen Messiaan veri yksin voi heidät parantaa ja puhdistaa. Viimeisenä päivänä yksi osanottajista, 17-vuotias  Agnes sai armon avata sydämensä Messiaalleen. Se oli minulle kaikkein suurin ilo koko leirin aikana. Rukoilkaa hänelle ja hänen jo Messiaaseen uskovalle Victoria-äidilleen kaikkea siunausta ja varjelusta ja apua elämään. Tällä hetkellä he joutuvat asumaan  kaupungin ylläpitämässä kodittomien turvakeskuksessa, jossa on monia mieleltään häiriintyneitä ja väkivaltaisia ihmisisä. Agnes valmistautuu koulunsa päätösjuhlaan, jossa hän saa loistavat arvosanat opinnoistaan.

Toinen, samaisessa kodittomien keskuksessa asuva sisaremme Tanya pyysi, että muistamme hänen Nikolai poikaansa, jonka luo hän muutti kauempaa Keski-Aasiasta. Tanya on etsinyt Messiasta kauan aikaa. Hän on lähes ikäiseni ja vielä kielitaidoton ja sen lisäksi työtön ja aivan yksin, paitsi poikansa Nikolai, joka asuu samassa keskuksessa ja on nähtävästi sairas tai muissa vaikeuksissa. Särkyneitä sydämiä ja koko elämän aikana murskautuneita toiveita ei yhdessä sielunhoitopalvelussa voi korjata pienellä rukouksella. Sopikaamme, että rukoilemme, että edellä mainitut naiset samoin kuin he, jotka ovat elävän ylös nousseen Vapahtajan kohdanneet, vahvistuisivat kaidan tien kulkijana saaden apua taivaasta. Olemme tekemisissä kaikkivaltiaan Jumalan aarteitten kanssa.

Meille työntekijöille tämän kesän työkausi on hyvässä alussa. Kylmä kevät ja vielä viileänä jatkunut kesä on miellyttävä sateista huolimatta. Oma lomani siirtynee johonkin myöhäisempään ajankohtaan, ehkä syksyyn. Mutta, teille rakkaat Muurinvartijat tahdon toivottaa kaikkea iloa Suomen keskikesän kohokohtana, juhannusjuhlana. Hyvää juhannusta ja virkistävää kesän tuomia valoisia päiviä kaikkien rakkaittenne kanssa.

Kiitollisena jokaisesta teistä,

ANNA DEIKUN