Anni ja Bene Rodrigues: Muurinvartijakirje 11.8.2020

Brasilian koulu- ja nuorisotyö perustettiin syksyllä 2019 osana Patmos Lähetyssäätiön lähetystyötä. Kohtasimme heti alkuun suuria vastoinkäymisiä, kun maailmanlaajuinen pandemiatilanne iski päälle juuri kun olimme hyvää vauhtia aloittamassa koulutyötä. Tilanne Brasiliassa on vieläkin kaoottinen ja pelottava.

Poikkeustilanteen ja tiukkojen rajoitusten vuoksi lensimme maaliskuussa Suomeen seuraamaan tilannetta. Nyt olemme palaamassa takaisin kotiin jatkamaan työtä. Monia kuukausia kiinni olleet lentoreitit Brasiliaan avattiin hiljattain ja lentopäivämme on nyt 6.8. Rukoile, että pääsisimme matkaan ja Jumalan voimallinen käsi johdattaisi perille asti turvallisesti.

Brasiliassa meitä odottaa monet haasteet. Emme vielä tiedä, miltä arkemme pandemia tilanteessa tulee näyttämään. Hengityssuojaimia on pakko käyttää kaikilla julkisilla paikoilla, koulut eivät vielä ole auenneet kuten eivät monet muutkaan asiat vielä toimi normaalisti. Tarvitsemme Jumalan viisautta ja johdatusta jokaiselle askeleelle.

Muistathan rukouksin paluutamme takaisin työhön. Jumala tietää kaiken ja on jo ennalta nähnyt tämänkin tilanteen. Rukoilethan myös kaikkien niiden lasten ja nuorten puolesta, joita Herra haluaa luoksemme tuoda, jotta he voisivat saada kosketuksen Jumalan rakkaudesta ja hyvästä suunnitelmasta heidän elämälleen. Haluamme olla valona erityisesti nyt, kun maailmanlaajuisesti ajat muuttuvat haastavammiksi.

Ystävä, meitä odottaa pian myös jännittävä ja suuri tapahtuma. Perheeseemme syntyy toinen lapsemme lokakuussa. Muistathan rukouksin synnytystä, jotta kaikki menisi hyvin ja turvallisesti. Rukoile tulevan pienokaisemme puolesta, että arki vauvan kanssa lähtisi hyvin käyntiin ja että koko perheemme saisi olla Isän rakastavan huolenpidon alla aivan erityisellä tavalla. Kiitos, että muistat meitä.

Rukouksiinne turvaten ja luottaen,

ANNI JA BENE & JOSIAS JA VAUVA