Arju Kaldar-ool: rukousaiheita tsaatan-heimon parista

Rakkaat ystävät!

Olemme hyvin kiitollisia, että vallitsevasta maailmantilanteesta huolimatta te jatkatte uskollisesti tukemistamme. Tiedän, että te kaikki rukoilette minun ja poikani puolesta. Haluaisin nyt pyytää teitä rukoilemaan erityisesti tulevan taigan matkani puolesta.

Rukoilen itse huolellisesti matkani puolesta, joka tulee olemaan rankin matkani tsaataneiden luokse. Pyytäisin sinuakin rukoilemaan joka aamu kello 7–8 29.7. asti, jolloin matkani alkaa. Sitten 29.7.–11.8. pyytäisin sinua rukoilemaan joka aamu kello 6–8 taigalla numero kaksi asuvien tsaataneiden puolesta. (Toimituksen lisäys: Suomen ja Mongolian aikaero on viisi tuntia, Mongoliassa kellonaika on Suomea edellä.)

Rukousaiheet:
1. Matkan turvallinen sujuminen. Rukoillaan lämmintä ja selkeää säätä.
2. Rukoillaan, että Jumala johtaa luotettavat ihmiset viemään minut hevosella taigalle.
3. Terveyteni. Erityisesti vasemman polveni paraneminen.
4. Poikani. Rukoillaan, että Duger saisi olla turvassa ja terveenä ollessaan Venäjällä ilman äitiään matkani ajan.
5. Matkan rahoitus.
6. Lasten leiri. Rukoillaan Jumalaa avaamaan lasten sydämet evankeliumille ja kohtaamaan Jumalan.
7. Taigan aikuiset. Rukoillaan täydellistä vapautumista alkoholismista ja epäjumalanpalveluksesta. Rukoillaan, että Jumala avaisi tsaataneiden hengelliset korvat ja silmät.
8. Matka takaisin poikani luokse.

Suunnitelmamme päivillemme, jotka vietämme taigalla:
1. Joka aamu kello 6–8 rukoilemme taigan asukkaiden puolesta. Kävelemme ympäri aluetta ja rukoilemme. Tämä on kaikista tärkein asia.
2. Vietämme aikaa ihmisten kanssa ja autamme heitä heidän jokapäiväisissä askareissaan. Taigalla jokainen asukas herää uuteen päivään kello 4.
3. Kerromme suullisesti ihmisille kymmenen uutta raamatunkertomusta. Kuunneltuaan kertomukset he saavat kertoa mitä ymmärsivät ja näin saamme tietää, pitääkö käännöksiä muokata ymmärrettävämmiksi.
4. Lasten leiri nimeltään ”Äidinkieleni on ystäväni”.
5. Siunaamme ihmisiä ja annamme heille soittimia, joilla he voivat kuunnella hengellisiä lauluja. Annamme heille myös lyhtyjä sekä Uusia testamenttia kahdella eri kielellä.
6. Iltaisin järjestämme ohjelmaa aikuisille, erilaisia kilpailuja.

Tsaatanit ovat aina ottaneet minut ja poikani vastaan todella lämpimästi. He ovat olleet meitä kohtaan hyvin ystävällisiä, hyväksyviä ja seurallisia, he rakastavat meitä. Rukoilen, ja olen pyytänyt tsaataneita, että he tällä samalla tavalla rakastaisivat ja ottaisivat vastaan Jeesuksen Kristuksen.

”Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valon. Niille, jotka asuvat kuoleman varjon maassa, loistaa kirkkaus. Sinä teet runsaaksi riemun, annat suuren ilon. He iloitsevat sinun edessäsi niin kuin elonkorjuun aikana iloitaan, niin kuin saaliinjaossa riemuitaan.”
Jesaja 9:1–2

Siunausta teille jokaiselle ystävälleni!

Rakkaudella,
Sinun lähettisi
ARJU KALDAR-OOL