Rami Fellemon: JEO -työn rukousaiheet 1.9.2021

Rakkaat Muurinvartijat!

Toivomme, että te ja perheenne olette voineet hyvin ja olette saaneet levätä kesällä. Tässä ovat tämän viikkoiset rukousaiheemme. Kiitos kaikesta. Siunatkoon Herra teitä runsaasti.

  • Kiitetään Jumalaa siitä yhteydestä, josta nuorisoryhmämme on saanut iloita tapaamisissaan. He ovat saaneet kasvaa yhteen ryhmänä ja heidän välilleen on muotoutunut suuri luottamus. Kiitos Jumalalle, että nämä nuoret kristityt ovat saaneet tämän mahdollisuuden tutkistella uskoa yhdessä.
  • Rukoilkaa ohjelmassamme olevien lasten puolesta, jotka ovat antaneet elämänsä Jeesukselle. Rukoillaan, että he saisivat edelleen kasvaa uskossa ja olla rohkaisuna muille. Rukoilettehan lapsille viikoittain järjestettyjen ohjelmiemme puolesta.
  • Rukoilemme syyskuussa tapahtuvien kampanjoiden puolesta. Rukoilemme erityistä kohtaamista Herran kanssa ja että saisimme julistaa evankeliumia yhä useammille ihmisille.
  • Muistattehan rukouksissanne Ramia ja hänen perhettään. Rukoilkaa, että Pyhä Henki antaisi Ramille päivittäin rohkaisua hänen johtaessaan palvelutyötämme.
  • Rukoillaan opiskelijoiden puolesta, jotka ovat aloittaneet uuden kouluvuoden. Rukoilemme, että Raamatun meiltä saaneet opiskelijat saisivat lukea niitä ja saada Herralta rohkaisua.
  • Pyydämme teitä rukoilemaan avustustyömme puolesta. Rukoilemme, että olisimme siunauksena sadoille ihmisille tässä kuussa auttaessamme heitä käytännön rakkauden teoilla. Rukoilettehan, että avustustiimimme saa olla siunauksena suuressa avuntarpeessa oleville ja pandemiasta kärsiville. Palvelutyömme on erityisen tärkeää tällaisina aikoina.
  • ”Autuaita ovat ne, joita vanhurskauden tähden vainotaan, sillä heidän on taivasten valtakunta”, Matt. 5:10. Rukoilettehan kanssamme niiden puolesta, joita vainotaan sen vuoksi, että he uskovat Jeesukseen täällä Pyhässä maassa. Rukoilemme lohdutusta ja rohkaisua heille.

Monin siunauksin,

RAMI FELLEMON ja JEO-tiimi