Rami Fellemon: JEO-työn rukousaiheet 10.3.2022

Rakkaat Muurinvartijat!

Kiitos rukouksistanne ja tuestanne. Tässä ovat tämänviikkoiset rukousaiheemme.

  • Pyydämme rukousta Gazan ja siellä vallitsevan vaikean tilanteen puolesta. Rukoillaan vielä alueella olevien kristittyjen puolesta, jotka elävät rankoissa olosuhteissa. Jatkamme paikallisen seurakunnan vahvistamista kristillisen mediatyön, avustustyön ja yhteisön kehittämisen avulla.
  • Rukoillaan tytön puolesta, joka on juuri liittynyt Connect Kids -ohjelmaamme. Rukoillaan, että hän kasvaisi uskossaan ja rakkaudessaan Herraa kohtaan. Rukoilettehan tämän viikon kokoontumisten puolesta.
  • Rukoilkaa kanssamme maan kaikkinaisen tilanteen puolesta. Rukoilemme vakautta ja rauhallista tilannetta maamme eri osissa vallitsevien jännitteiden keskelle.
  • Rukoillaan maidemme johtajien puolesta. Rukoillaan viisautta ja sitä, että he pyrkivät oikeudenmukaisuuteen ja rauhaan maan kansojen hyväksi.
  • Rukoilettehan tiimin puolesta, joka opetuslapseuttaa ja tukee uusia uskovia. Rukoillaan, että yhä useammat etsijät tulisivat tuntemaan Herran tässä kuussa. Rukoilemme heidän tapaamistensa ja keskinäisen yhteytensä puolesta.
  • Rukoillaan erään suljetulla vyöhykkeellä asuvan uuden uskovan puolesta. Rukoilemme hänelle varjelusta ja turvaa. Rukoilettehan rohkeutta hänen päivittäiseen vaellukseensa Herran kanssa.

”…tehdäkseen pyhät täysin valmiiksi palveluksen työhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen”, Ef. 4:12. Kiitos, Herra, että varustat meitä, jotta me voimme palvella Sinua!

Monin siunauksin,

RAMI FELLEMON & JEO-TIIMI